Black Mirror

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
6тава со пчелите ништо посебно, да беше упола долга може боље ќе беше, пример White Christmas исто е саат ипол али многу поинтересна. Убедливо најдобри Nosedive и Shut up and Dance (оваа може најдобра ми е до сега од сите).
San Junipero истиот проблем со 6тата, многу долга, да беше 15 минути пократка многу подобра ќе беше, олдскул 80ти филингот и музиката ми ја вадат во голема мера.
Со гејмерот и војникот ми се на исто ниво, океј епизоди.

лигуши... сан јуниперо и шат ап ен денс се за лигуши...

Јебига знам нејќете али да дооценам кога веќе почнав. 4тава ми е некоја нијанса послаба сезона од другите, мислам дека третата ми е врв.
А од четвртава Диџејот и Црниот Музеј ми беа најдобри. После нив Стар Трек. Потценети ми се Аркангел и Металхед а преценета Крокодилот. Во крокодилот суреално како прво не сакаше да крие убиство за после да утепа уште двеста души типкава. За Аркангел убаво видување даде Илумиус, а Металхед ми е класично олдскул човек-машина бркање, некоја декада уназад видено сценарио, каде што сум јас и заглавен уствари, со моите омилени филмови.
Како и да топ серија, секоја епизода засебна, баш по мој вкус.

https://www.theverge.com/2018/10/1/...ror-season-5-release-date-2018-charlie-booker

Netflix will reportedly release an interactive Black Mirror episode in 2018
Can't wait.
У рок од 3 месеци ова треба да биде, ваљда. Не е многу, ќе се дочека.
НО,
Во зависност од тоа како ќе ја направат, ме плаши тоа што можеби интеракцијата нема да биде возможна за пиратските верзии :( или пак би била со поблаг ефект.

Can't wait.
У рок од 3 месеци ова треба да биде, ваљда. Не е многу, ќе се дочека.
НО,
Во зависност од тоа како ќе ја направат, ме плаши тоа што можеби интеракцијата нема да биде возможна за пиратските верзии :( или пак би била со поблаг ефект.
активирај си Нетфликс барем за месец дена па после стисни цанцел :Р

Веројатно ќе одиме на таа варијанта :D
Ако ја има на македонскиот Нетфликс...
ја има бе, одма ги ставаат овие што се од нивна продукција, во 00:00 се појавуваат new episodes на слајдерот :)

https://www.unilad.co.uk/tv/black-mirror-season-5-release-date-leaked-as-december-29th/

As well as the release date, the image leaks a Black Mirror title, naming it Black Mirror: Bandersnatch.

In previous seasons of the show each episode has had its own subtitle, so whether we’ll just be getting one episode titled Bandersnatch on December 28 or whether this is a sweeping title for the whole season is still up for debate.
Одамна сакав да пишам тука. Руморов со Bandersnatch е одамна, и верувам дека навистина ќе има Крисмас Спешл именувам Бандерснач.
А за цела сезона мислам дека ќе почекаме, иако се ветуваше дека ќе биде оваа 2018 година...

Не згрешив што додека одеше Crocodile го прескролав Инстаграм уздолж и попреку.
Arrow подобри епизоди вади од ова.

Не згрешив што додека одеше Crocodile го прескролав Инстаграм уздолж и попреку.
Arrow подобри епизоди вади од ова.
Еееј Crocodile ако не ти се свиѓала, чекај тек на Metalhead кога ќе стасаш, очи ќе сакаш да си ископаш.

Back
На врв Bottom