Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
@dragonsky ќе ти одговорам после утакмициве за тоа, возбуден сум сеа ги фатив Бафало и Сиетл :vozbud: на тикетот со „изненадувања“, уште Денвер и Грин Беј сеа да комплетираат :D

@dragonsky ќе ти одговорам после утакмициве за тоа, возбуден сум сеа ги фатив Бафало и Сиетл :vozbud: на тикетот со „изненадувања“, уште Денвер и Грин Беј сеа да комплетираат :D
Со колку ја имаш да изгубат денвер?

Со колку ја имаш да изгубат денвер?

Хе-хе :D

Изненадувања реков, кец ја иам, пошто мислам дека може да ви се деси утакмица ко прошлото коло, а кај Денвер не е лесно да се извлечеш какко кај Џексонвил.

На другото ливче ја имам и -24,5, тоа мислам дека ќе биде сигурно.

Сеа за сеа одбраната на Денвер на ниво кога највеќе треба. Питсбург сеуште на 0 поени.
И ТЏ Вот у соблекувална... :/

Ауч, ама жално ќе беше со вакво полувреме да завршеа без ТД.

Уште појак крај на полувреме на Колтс-Долфинс. Фрла Лак интерсепшн, ја добиваат Мајами топката, прв снеп - фамбл, пак топка за Колтс, пак фрла Лак бомба и пак интерсепшн. Мислам дека неам видено толку брзи 3 turnovers досеа. :D

Џу џу факин Шустер...

Кога ја сопреа на 3, си реков не е така лошо, само дај му ја на ЏуЏу, втора ваква сезонава (или лани имаше 97?)

Едит: оваа сезона било, и прв играч у НФЛ со 2+ фаќања од 97+ јарди во сезона.

Последно уредено:
Премногу лоши екипи има годинава, борбата за добри пикови на драфтот ќе биде пеколна
upload_2018-11-26_0-54-33.png

Стилерс изгубија, Петриотс се' поблиску до бај во плеј-оф. :vozbud:

"Sometimes, at the end of the game, you just need to run the ball... Russel Wilson knows what i am talking about !!
- Роб Ригл, на минатогодишните NFL Awards

Стилерс изгубија, Петриотс се' поблиску до бај во плеј-оф. :vozbud:
Стандард, ако не кикснат би требало да бидат топ 2 у АФЦ сигурно, Стилерс се премногу неконзистентни за топ 2, плус бољи играат у својава дивизија од Стилерс во нивната.

У НФЦ вака првично делува Ремс и Сејнтс...

Ама ќе видиме, интересно ќе биде..

Особено за последното место во НФЦ ќе биде пекол до крај се осеќа.....[DOUBLEPOST=1543284736][/DOUBLEPOST]The Cold Ones Конечно изгубија на фантази и тоа од 4-7 екипа

Последно уредено:
Пошто не има нас највеќе да видиме кој е најголем фан на ГБП. :DDD

81bd7b60dfb105eb75de3a46b14d8cdc.jpg

Пошто не има нас највеќе да видиме кој е најголем фан на ГБП. :DDD

81bd7b60dfb105eb75de3a46b14d8cdc.jpg
Weird flex, but ok...:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ориџинале Американо дресовите?
И капчето како го переш бе? На рака? Пошто на моиве пишува да не се перат и никакво друго знакче нема....

Weird flex, but ok...:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ориџинале Американо дресовите?
И капчето како го переш бе? На рака? Пошто на моиве пишува да не се перат и никакво друго знакче нема....

Ориџинале и тоа директно од Висконсин :D
Капчето да ти кажам право малку ми е носено откако го купив, така ми се погоди на кратко да сум преку зима дома, еднаш го исправ во машина и тоа е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom