Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Најпрво суспензија ќе јаде, а после тоа тешко дека некој ќе го потпише, со оглед на ПР катастрофата која тој тим ќе ја доживее.
Нема место за такви бараби никаде.

Ќе имаше договор за некој 12-13 м годишно сега кје зема 2-3 ако се нафати некој :D

Ќе имаше договор за некој 12-13 м годишно сега кје зема 2-3 ако се нафати некој :D

Нема да се нафати никој, американците се пичлемиња. Реално, да не ме разбере некој погрешно не подржувам насилство врз жени, ама она курвичено само си го бараше.

Реј Рајс ја ожени таа што ја удри, идеше у црква, донираше пари, и пак никој нема да го потпише. Кариерата на Карим е практично готова. И да сака да го земе некој, најверојатно ќе биде суспендиран 2 године, после тоа нема да биде ист играч.

Значи црнчугиве ич памет немаат еј

Карим Хант отпуштен од Чифс.

http://www.nfl.com/news/story/0ap30...w&utm_source=facebook.com&utm_medium=referral

Не знам дали влегува во селари кепот на Петс, дали Бил ќе проба нешто? :D
What the fuck од кај испадна ова њтф????[DOUBLEPOST=1543689045][/DOUBLEPOST]
И мојата кариера на фантази пропадна со Карим.
Е па во таа чест претепај си ја девојка ти :/[DOUBLEPOST=1543689194][/DOUBLEPOST]The surveillance video shows Hunt getting into a confrontation with a woman while being restrained by others. After exchanging words with her, he shoves her before she strikes him in the face. Hunt then shoves another man into the woman, pushing her to the floor. Hunt eventually makes his way over to her and kicks her in the leg while she is on the floor.

WAIT WTF?????????

Значи овој ја бутка, а оваа му враќа со бокс, по што Хант БУТКА ДРУГ ЧОВЕК во неа...

....oк и?????

Ја не сфатив добро, дали женава е рандом жена или е полицајка?

Ако е полицајка се надевам ќе биде отпуштена.

И секако Карим не и ни мавнал бокс ни ништо, туку таа го удрила него...[DOUBLEPOST=1543689251][/DOUBLEPOST]Само еден Карим може да ги спаси Чифс сега...
tottenham-hotspur-v-real-madrid-uefa-champions-league-group-h-wembley-stadium-10-310x415.jpg

И јас не сфаќам, не го гледав видеото, на секој му се дешава, башка девојката не го ни пријавила

Најјако од се во случајот е што Чифси, барем според нивното официјално соопштение, го отпуштија Хант не поради тепањето туку дека ги лажел кога го прашале кога за прв пат се појавиле шпекулациите пред некој месец. Кај нив и Тајрик Хил имаше дури и полош инциндент по што тој дури доби 3 години условна и сепак беше избран на драфот од Чифси.

Насилство врз жени е едно од најдолните работи што можеш да ги направиш ко маж - факт.

Најголемиот дел од црнчугиве што се мотаат во НФЛ и НБА грам памет немаат - факт.

Но ова е тешко me too срање, наседна овој само ради тоа што е глуп, дрољана ќе добие сега whitewashing а таа е виновникот у ситуацијава...

Нема да се нафати никој, американците се пичлемиња. Реално, да не ме разбере некој погрешно не подржувам насилство врз жени, ама она курвичено само си го бараше.

Реј Рајс ја ожени таа што ја удри, идеше у црква, донираше пари, и пак никој нема да го потпише. Кариерата на Карим е практично готова. И да сака да го земе некој, најверојатно ќе биде суспендиран 2 године, после тоа нема да биде ист играч.

Значи црнчугиве ич памет немаат еј

Не подржувам насилство врз жените ниту би ги оправдувал овие ретардирани нигас .
Hunt ќе го потпише некој тим 100% , проблемот со Рајс беше дека он и онака не беше баш добар RB. Многу чуден систем има НФЛ , ако останеше во Chiefs сите ќе ги напаѓаа дека оправдуваат насилство врз жените исл , а тимот што ќе го потпише за недела две , му дава шанса да се врати, бил changed men исл одел во црква, leader of the community исл булшит .Исто како што Redskins го потпишаа Reuben Foster , сеа ѓубрето немал видео ама 2-3 пати девојка му јадела убав ќутек и било викано полиција , 49с го отпуштија за тоа , Redskins се потепаа први да го соберат

Џајантс и Џагуарс дур имате време. 7 квота двете.
Ако ви е малце убаците и Бронкос 2 со 4.5+ хендикеп

лол, Пакерс губат од Аризона :'))))))))[DOUBLEPOST=1543783950][/DOUBLEPOST]0 поени од кикер на фантази :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Колтс чоече од кој најдоа да изгубат не ми се верува....а баш почнаа добро да играат..

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom