Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе имаше договор за некој 12-13 м годишно сега кје зема 2-3 ако се нафати некој![]()
What the fuck од кај испадна ова њтф????[DOUBLEPOST=1543689045][/DOUBLEPOST]Карим Хант отпуштен од Чифс.
http://www.nfl.com/news/story/0ap30...w&utm_source=facebook.com&utm_medium=referral
Не знам дали влегува во селари кепот на Петс, дали Бил ќе проба нешто?![]()
Е па во таа чест претепај си ја девојка ти :/[DOUBLEPOST=1543689194][/DOUBLEPOST]The surveillance video shows Hunt getting into a confrontation with a woman while being restrained by others. After exchanging words with her, he shoves her before she strikes him in the face. Hunt then shoves another man into the woman, pushing her to the floor. Hunt eventually makes his way over to her and kicks her in the leg while she is on the floor.И мојата кариера на фантази пропадна со Карим.
Тој дечко треба да ми е благодарен шо не му го земав Биг БенЗнам еден дечко што го сакаше Стафорд у тим, ама....![]()
Нема да се нафати никој, американците се пичлемиња. Реално, да не ме разбере некој погрешно не подржувам насилство врз жени, ама она курвичено само си го бараше.
Реј Рајс ја ожени таа што ја удри, идеше у црква, донираше пари, и пак никој нема да го потпише. Кариерата на Карим е практично готова. И да сака да го земе некој, најверојатно ќе биде суспендиран 2 године, после тоа нема да биде ист играч.
Значи црнчугиве ич памет немаат еј