+1Packers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
+1Packers
За џајантс не беше ти бе?Packers
БУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУТим: „Мразам тркачки квотербекови“, фала.
Од кога си за Џегс?
Мене ми се симпатична екипа ептен, штета што годинава некако не им идеИмаат пар играчи на евтини договори ќе биде интересно што ќе праат после...
Прегледај го приврзокот 200043
Да не игра некој ова на ФБ?![]()
Вреди да се почнува?
Ептеен одамна го имав играно ова, све иам забораено![]()
БУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
[DOUBLEPOST=1543098337][/DOUBLEPOST]https://www.facebook.com/events/2147677942153744/БУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Ептен конзервативно мислењеШто е бе?
Нема поглупо нешто од квотер кој е тркач. Се знае што му е работата на квотерот. И океј е да е некој агилен ко Вилсон, али овие ко Кем Њутн, Тејлор, Прескот, или МкНеб и Вик од претходните или најновава исфурана кокета Ламар Џексон, то све би отпуштил или би го пренаменил во RB.
Роџерс, Бриз, Лак... тоа е дефиниција за QB.
Не си у право, тоа ти е ко у фудбал да земеш топката и да ти се отвараат играчите а ти трчаш со топката и не ја подаваш, и така скоро цела утакмица, многу лошо чувство за соиграчите верувај. Добро е од време на време да истрча и да извади некој јард заа тимот, ама толкуНе ми се верува, Иглс губат од Џајантс..ќе се отрујам еј...
Ај вртете ја ви ебам све....
Ептен конзервативно мислење
Како може тоа да имаш КБ што го бива за повеќе работи да е лоша работа???![]()
Тоа е како да кажеш "Еј види го Роналдо знае и со глава да дава голови знае и да асистира, знае и како крило да игра.....се знае што е работа на напаѓач со нога да шутне и гол да даде!"![]()
![]()
Не бе, каква споредба ти е ова не заебавајНе си у право, тоа ти е ко у фудбал да земеш топката и да ти се отвараат играчите а ти трчаш со топката и не ја подаваш, и така скоро цела утакмица, многу лошо чувство за соиграчите верувај. Добро е од време на време да истрча и да извади некој јард заа тимот, ама толку