Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Тим: „Мразам тркачки квотербекови“, фала.
БУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

БУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
[DOUBLEPOST=1543098337][/DOUBLEPOST]https://www.facebook.com/events/2147677942153744/

Последно уредено:
Од кога си за Џегс?

Мене ми се симпатична екипа ептен, штета што годинава некако не им иде :( Имаат пар играчи на евтини договори ќе биде интересно што ќе праат после...

upload_2018-11-25_17-7-13.png

Да не игра некој ова на ФБ? :D
Вреди да се почнува?
Ептеен одамна го имав играно ова, све иам забораено :D

Од кога си за Џегс?

Мене ми се симпатична екипа ептен, штета што годинава некако не им иде :( Имаат пар играчи на евтини договори ќе биде интересно што ќе праат после...

Прегледај го приврзокот 200043

Да не игра некој ова на ФБ? :D
Вреди да се почнува?
Ептеен одамна го имав играно ова, све иам забораено :D

Lani. Imam drugar so post work and travel sindrom pa morav da biram ekipa za play off. Godinava prva sezona sledam so pratenje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

БУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

БУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
[DOUBLEPOST=1543098337][/DOUBLEPOST]https://www.facebook.com/events/2147677942153744/

Што е бе? :D

Нема поглупо нешто од квотер кој е тркач. Се знае што му е работата на квотерот. И океј е да е некој агилен ко Вилсон, али овие ко Кем Њутн, Тејлор, Прескот, или МкНеб и Вик од претходните или најновава исфурана кокета Ламар Џексон, то све би отпуштил или би го пренаменил во RB.

Роџерс, Бриз, Лак... тоа е дефиниција за QB.

Не ми се верува, Иглс губат од Џајантс..ќе се отрујам еј...
Ај вртете ја ви ебам све....
Што е бе? :D

Нема поглупо нешто од квотер кој е тркач. Се знае што му е работата на квотерот. И океј е да е некој агилен ко Вилсон, али овие ко Кем Њутн, Тејлор, Прескот, или МкНеб и Вик од претходните или најновава исфурана кокета Ламар Џексон, то све би отпуштил или би го пренаменил во RB.

Роџерс, Бриз, Лак... тоа е дефиниција за QB.
Ептен конзервативно мислење :D

Како може тоа да имаш КБ што го бива за повеќе работи да е лоша работа??? :D :D

Тоа е како да кажеш "Еј види го Роналдо знае и со глава да дава голови знае и да асистира, знае и како крило да игра.....се знае што е работа на напаѓач со нога да шутне и гол да даде!" :D :D[DOUBLEPOST=1543174969][/DOUBLEPOST]https://www.facebook.com/NFLMemez/v...mYoeXjiCIZiTq3JBnl4z0huI9a4JWrC5h0&__tn__=H-R

LMAOOOOOOOOOOOOOOOO

Последно уредено:
Не ми се верува, Иглс губат од Џајантс..ќе се отрујам еј...
Ај вртете ја ви ебам све....

Ептен конзервативно мислење :D

Како може тоа да имаш КБ што го бива за повеќе работи да е лоша работа??? :D :D

Тоа е како да кажеш "Еј види го Роналдо знае и со глава да дава голови знае и да асистира, знае и како крило да игра.....се знае што е работа на напаѓач со нога да шутне и гол да даде!" :D :D
Не си у право, тоа ти е ко у фудбал да земеш топката и да ти се отвараат играчите а ти трчаш со топката и не ја подаваш, и така скоро цела утакмица, многу лошо чувство за соиграчите верувај. Добро е од време на време да истрча и да извади некој јард заа тимот, ама толку

Не си у право, тоа ти е ко у фудбал да земеш топката и да ти се отвараат играчите а ти трчаш со топката и не ја подаваш, и така скоро цела утакмица, многу лошо чувство за соиграчите верувај. Добро е од време на време да истрча и да извади некој јард заа тимот, ама толку
Не бе, каква споредба ти е ова не заебавај :D

Имање на тркачки КБ е кошмар за секоја одбрана.

Никад не знаеш дали:

-Ќе трчаат со РБ
-Ќе трчаат со КБ
-Ќе подаде КБ

Плус..ако почне да трча а му е затворен патот секогаш може да подаде.

Ако му тргне денот на КБ со трчање одбраната ќе проба повеќе да прави блицови што отвара уште повеќе простор за успешни пасови.

Види ги Вилсон и Кам, сами на грб ги носат просечниве Пантерс и Сихокс.

Мислиш да имаа нетркачки КБ ќе имаа ваков успех?

Еве види го Роџерс со Пакерс...гарантирам Кем со истиов тим би имал бољи успех.

Тоа не го прави подобар КБ нели, ама....ваљда се сфаќам де :D

Имање на КБ што трча е претерано корисна работа за секој тим....под претпоставка дека тој КБ е добар...затоа за пример ги земав Кем и Вилсон а не Ламар или шо ти знам...

Не постои ниту еден дефанзивен координатор што во исто време може да затвори пас опции и тркачки опции и за РБ и за КБ.

Плус ако имаш КБ што трча ти се отвараат опциите во плејбукот и од Х игри кои што можеш да ги направиш со статичен КБ имаш Х+Y игри со овој КБ.

Едноставно предобро е да се има таков КБ, затоа и Пантерс и 49ерс влегоа во СуперБоул пред пар години.[DOUBLEPOST=1543177709][/DOUBLEPOST]Вилсон е перфектен пример за ова што го зборам, не трча он на секоја игра како Кем на пример, ама е толку добар што ако не може да подаде оди на трчање и тоа го прави успешно..а секогаш може и да имаа игра планирана за он да трча.[DOUBLEPOST=1543178166][/DOUBLEPOST]Тамам Иглс ја свртеа............................Џексонвил губат

леле бе какви идиоти наместо за ФГ да одеа одеа на 4ти обид...и утнаа....и сега губат :")

Можда и икс ќе заврши таа ептен мртви и двеве екипи...можда ќе танкаат сеа Џегс...

Последно уредено:
Ау која брканица Пантерс-Сихокс :) На крајот филд гол за победа на Сиетл и останување у трка за Вајлд Кард :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom