Narcos (2015)

• Креатор на темата Креатор на темата Zedd
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе почекаме уште неколку денови за торент :)

Као шо мерак ми направија задњите 3 сезони,од новава мексичка очекувам да не заглавам со глеање на сите епизоди еднаподруга.

Но и да заглавам ич не ми чуе , јебига.. не глеам серии но наркос година дена чекав :vozbud:

Има превод само за првата :(
На кој јазик ти треба превод?
Јас англиски превод најдов за сите досега, автоматски ми ги симнува бс плејер и тоа баш од неговиот сервер, а ги имаше и на opensubtitles.

На кој јазик ти треба превод?
Јас англиски превод најдов за сите досега, автоматски ми ги симнува бс плејер и тоа баш од неговиот сервер, а ги имаше и на opensubtitles.
го најдов англискиот. Нормално, и мене ми е полесно на српски/хрватски ама не ми се чека. Ќе се помачиме малку :) Фала

го најдов англискиот. Нормално, и мене ми е полесно на српски/хрватски ама не ми се чека. Ќе се помачиме малку :) Фала
За кого како, јас се мачам со српски/хрватски, да немаше шпански делови не ни барам превод, многу се пропушта од филмот со читањето на преводот.

Ја има и на HD торент сега, шпанскиот има автоматски англиски превод така да е супер.

Пет епизоди изгледав, не е баш на ниво како првите сезони меѓутоа може да се должи на фактот што веќе знаеме кое е сижето и стилот низ кој истото ни се прикажува. Сепак е екстра серијата.
Вредно е да се спомене дека во првите сезони за колумбиските картели се споменуваше Мексико и транспортот во САД на робата од нивна страна, така да ова доаѓа како spin off од тој дел, а со тоа што во една епизода повторно се појавуваат Медејин и Кали картелите прават crossover во самата серија со приказни кои веќе видовме како ќе завршат. Интересно во секој случај, посебно што сево ова помалку или повеќе е базирано на вистински настани. Е сеа Холивудската продукција продава сензационализам :D

Веќе се гледа дека ќе има повеќе сезони, ако некој забележал Ел Чапо и Ел Рапидо се појавуваат во серијата како некои маргинални, периферни ликови :icon_lol:

Ја изгледав за гледање, али многу очекувано беше се, сем последната епизода. Сепак мислам дека оваа сезона многу отстапува од некоја си реална историја на настани за разлика од претходната колумбиска приказна. Тука мислам едина вистинита дешавка е пустината со мара и ситуацијата кога ја спалија.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja изгледа некој? Впечатоци?
супер е, задржано е нивото, единствен проблем би ти било ако однапред си читал што и како со мексиканскиот картел па да го знаеш епилогот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom