Фан Клуб: Интер

Таман го напишав постот од погоре го примија, броз задњи везни, пред него весино и гаљардини.
Марио игра у најбоља форма откако е дојден и нема играно недела дена, не игра, ај он ако не, можеше барем валеро, али не, спалети против екипа која игра напаѓачки фудбал и те принудува да играш поповлечено го вади најнекреативниот среден ред кој го има екипава.
Никаква логика нема ова, и воопшто не ме изненадува тоа што се дешава на теренот, денес спалети само им отежна шанса за подобар резултат со ваквиов изваден состав кој им одговара на аталанта.

Уште од сеа да пишам, марио, наинголан и лаутаро у второ, и тоа до 60та, макс 65та, све друго ќе е срамотно издание на ќељавиот, едно од многуте.

Моментално требаше 3-0 да биде, 2 промашувања имаа овие за верувале или не, а веќе беше 1-0, браво спалети, одлично си го изанализирал противникот.

Уште еднаш, како е можно секој просечен фан да го предвиди ова со леснотија, само тренерот кој лапа милиони да не може да го види? Вака не сме биле надиграни цела година, само чудо може да не спаси денес.

Одличен пас од весино до асамоа. Мрш бе спалети кој ќе ти даде завршен пас во оваа екипа. Жоа марио прошлата три асистенции имаше појше од гаља и весино у цела кариера. Мораше марио место весино да игра денес.

Уште еднаш, како е можно секој просечен фан да го предвиди ова со леснотија, само тренерот кој лапа милиони да не може да го види? Вака не сме биле надиграни цела година, само чудо може да не спаси денес.
toa i ja sea vikam, znaci pred sekoj mec go analiziras protivnikot, i u 30 min ova go dostavuvas, cela sreka sto ne gubis so 3 gola negativa a pritoa niedna sansa za gol ne si naprail i 2ca igraci od sredina ti imaat zolt karton.

toa i ja sea vikam, znaci pred sekoj mec go analiziras protivnikot, i u 30 min ova go dostavuvas, cela sreka sto ne gubis so 3 gola negativa a pritoa niedna sansa za gol ne si naprail i 2ca igraci od sredina ti imaat zolt karton.
Ич не треба никаква анализа. Не постои ни противник ни тактика против која треба да извади ваква формација. Има 7 победи по ред во кои играат или Гаља или Весино а покрај нив или Најнголан или Борха или Жоао. И што е проблемот сега да чепка таму кајшто функционира?

Друго, по страната на Д'амброзио дува промаја.

Страшно...

Дај бе нека ги фатат веќе овие Аталанта во местенки, и сиктер во Б!

Мене ми е срам од ова што го гледам. Да не беше Ханда до сега и резултатот ќе покажуваше што се случува. Ова е едно од најлошите полувремиња во историјата на фудбалот.

Ханда се избагира, 19-0 требаше да губиме. Не е можно еј, не ми се верува каков глупак е Спалети. Мајката да ти ја ебам ќелава, све да ти ебам најмило. Сеа нема да прави измена глејте само, ќе игра до 65-70 минута со истиот тим. Све ти ебам у пичка.

Врсаљко десно, Жоао наместо Гаља, одма на полувреме треба. И покасно Лаутаро наместо Перо ваљда.

Без две измени на полувреме нема на што да се надеваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom