Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ми е океј играч Кеси, мислам дека моментално слабиот тим на Милан го кочи, односно го спречува да покаже колку е квалитетен. Сеа не е Есиен јебига, ама не е ни Бакајоко, трча многу дечкото, брз е, знае да изнесе топка али во мртвиов Милан нема никаква помош од соиграчите. Генерално гледано слаб тим има Милан моментално, зборувам во однос на Јуве, Наполи и Интер, а да не заборавиме дека лани потрошија 200 милиони во едно лето. :cenzura: Премногу инвестирања а никакви резултати.
Да бе, и мене искрено ме чуди коа ќе форса некој дека не го бива Кеси а искрено пристојно игра у оваа скоро сезона ипол како е тука.

Минатата сезона изигра највеќе утакмици од сите мислам, 55 ако не се лажам, скоро сите по 90 минути и нормално е да не се сите со ист квалитет и интензитет изиграни.

Башка млад играч е, 21 година, ќе видиме како ќе созрее, дали ќе ја подобри реализацијата итн итн.

Ќе видиме како ќе испадне до крај на сезона, Милан има голем проблем со форсирањето на Бонавентура во средина, тоа е таа позиција која треба да креира ама Џек не е везњак и никад нема да биде.

Гатузо е другиот проблем, чат пат некоја добра утакмица, некоја добра идеја ама на долги стази не е тој правиот чоек шо треба да го врати Милан у ЛШ, нас ни треба проверено име и тоа е тоа.

Мал временски период е новиов менаџмент тука, сигурно ќе ги исправат сите грешки и ќе форснат јако како знаат и умеат за ЛШ ама пеколно тешко ќе им биде сезонава за да успеат.

Фасоне, Мирабели и тој Ли направија мега јака штета на клубот, угледот и финансиите, полека испаѓаат и тие информации у јавност и ние као фанови испадна дека се палевме за ништо.

Да не заборавиме дел од вашите инвестирања каде и како завршија, ама важно Милан потроши 200 мил во едно лето. :icon_lol:

Па вие го форсиравте муабетот за 200М евра потрошени, за Борини, Лаксалт и уште 40 просечни играчи. Чест на исклучоци како Игуаин, кој реално ќе биде едини блесок сезонава од засилувањата, пошо другите фала боги нема ни да добијат шанса пошо Гатузо не ни планира да ги стаи у состав. Panic buy удривте, и не се покажа како добро решение. Како што и нашиве се заебаа со купување на 40 милионските Кондо/Жоао/Габигол, и сфатија дека тоа не е решение и се свртеа на проверени играчи во Серие А.

Jaki milan, tuka taka so Inter, na celo so Iguain. Uste trener da smenet i to e to xD

Мизерија.
Нема зима за Милан со Кастељехо и Бакајоко. Кога тогаш талентот ќе исплива на површина. :icon_lol:

Кандрева и Далберт :))
na eder otkako mu prodolzija, mu baraa kupec smesta, dalbert moze da ostane, zasluzuva sansa, so kaljari bese odlicen, imase i asistencija za gol ama spaleti ko spaleti ne ostava nekoj da zeme zalet, slabo rotira, si go vrati asamoa levo, ali za levo ko alternativa top e dalbert plus mlad e, ne e deka ne moze da napredne i da se nametne.
A kandreva ke si zamine, najverojatno vo torino, ali naredna godina, tesko vo januari ova da se desi, ama prilicno sum siguren deka godinava mu e posledna na kandreva vo inter.
Za brozovic apla opravdano, nenormalno napredna na sekoe pole, i na teren i von teren, on i ikardi vo inter prerasnaa vo super igraci, isto i skrinijar.

Да бе, и мене искрено ме чуди коа ќе форса некој дека не го бива Кеси а искрено пристојно игра у оваа скоро сезона ипол како е тука.

Минатата сезона изигра највеќе утакмици од сите мислам, 55 ако не се лажам, скоро сите по 90 минути и нормално е да не се сите со ист квалитет и интензитет изиграни.

Башка млад играч е, 21 година, ќе видиме како ќе созрее, дали ќе ја подобри реализацијата итн итн.

Ќе видиме како ќе испадне до крај на сезона, Милан има голем проблем со форсирањето на Бонавентура во средина, тоа е таа позиција која треба да креира ама Џек не е везњак и никад нема да биде.

Гатузо е другиот проблем, чат пат некоја добра утакмица, некоја добра идеја ама на долги стази не е тој правиот чоек шо треба да го врати Милан у ЛШ, нас ни треба проверено име и тоа е тоа.

Мал временски период е новиов менаџмент тука, сигурно ќе ги исправат сите грешки и ќе форснат јако како знаат и умеат за ЛШ ама пеколно тешко ќе им биде сезонава за да успеат.

Фасоне, Мирабели и тој Ли направија мега јака штета на клубот, угледот и финансиите, полека испаѓаат и тие информации у јавност и ние као фанови испадна дека се палевме за ништо.
Гледам нешто ПСЖ го планирале Ќеса ,како замена за Рабио ,има нешто вистина во тоа или само шпелки?

Пак на среќа изгуби Милан јебига, да не беше Гатузо ќе тепаа. hh #marli#humor#

И на крајот Интер како што се умрена екипа ќе завршат само 5 или 6 бода пред Милан и ќе дојди Марли да ни објаснува дека нема некоја разлика и тука се по квалитет[DOUBLEPOST=1540504360][/DOUBLEPOST]
Имаше право Џони кога викаше дека Бетис се јаки

Многу фајтерска екипа се Бетис,одсекогаш сум ги симпатизирал зелено белите :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom