Прегледај го приврзокот 198439 Прегледај го приврзокот 198443
Edniov grafikon e od hansol 18 drugiot od hansol 12
Covek da se cudi hansol 12 na -20 ima 70 %od 4000w t.e 2.8 kw a hansol 18 od 5400w ima samo 35 % ili 1.8kw
Da ne im gi smenile kompresorive pri vgraduvanje ili sto?
Sto analiziras klimi sto gi nemas ? Analiziraj ja tvojata Suzumi16, so edvaj 3,3Kw na -7C
Imam test i za Hansolot18....ama sto vredi....ke te strefi srce na dusa ke te nosam zasto Hansol18 dava 4,7Kw so 80% na-7C a ne so 100% ili sto bi rekle skoro 1500W poveke od tvojata.
Tebe da ti pustam testovi da analiziras koa ni corapite neznaes da gi pogodis ?
brkaj si rabota so toa zabite ne se mesaj kaj sto ne ti e mesto, si dokupi uste edno klimice "da dogreva" i so dobar popust posto te zaebaa so prvata i dosta odraboti za niv sea uzivaj i odmaraj.[DOUBLEPOST=1539818166][/DOUBLEPOST]Od slucuvanjava na poslednive strani....da rezimiram
Odma posle promocijata za Hansolot se pojavi Tesiba so nivna reklama, za vrven kvalitet u Made in China varijanta Karier za 36.000den.
Opaaa eftino
I sea demek ova e isto neli, za 1000ce slicna cena isto so Hansol, isto e primer za Alekso taka i za kompanija, @
HEKOJ isto ke se javi,
@murto i uste kojznae kolku trolaci, Gigovit i Dr.Zmigo prvi.
Karierkava krie podatoci ko zmijata nozete (taka li bese uzrekata?) so pogresni oznaki ja napisle narocno za da ne se najde servisnoto i uvidi kapilarata.
Realno ke ima naivni sto ke nasednat na prikaskite za Sertifikatot(slab) i "Japonska tehnologija" sto na kraj ke nema nisto od Japan tuku ke dobijat proizvod MAde in China, ama tie sto ja citaat temava treba da se epten neznajkovci da dadat 36k za ovaa nivnata. Celata hajka na trolovite kontra Gree e u stilot....kupi bilo sto osven Hansol...a taa nivna kapilarka za 36.000den aj sto nema ekspanzionen ventil ne pa da ima twin kompresor, nema dvoreden izmenuvac , nema vgradeno WiFi, nema филтри, i red drugo ama ima Sertifikat deka e slaba haha mnogu vazno...pa i u 27kg spakuvano poslabo zdravje.
proizvedeno u Kineska fabrika na Midea i samo zalepena etiketa Karier....ovakvi Karierki po dve ke treba da kupat za da go stignat Hanolot, ja bi edna ama vredna.
Hansolot za ovaa e Lamborgini, i nebitno koj kako ke odluci, zimata ke dojde i ke pokaze koj se zaebal.