Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ако влеземе у плејоф, во имево треба и Гибралтар да го внесеме. По нивна заслуга отидовме.
Северна Република Гибралтар Македонија.
Баш тоа сега му кажував на колегава, денот кога Гибралтар ја тепаа Ерменија празник треба да го земеме.

Јас и @Splendora против Лихтенштајн седевме со местата до братучедите на Елмас од Турција, смртно ме занима како изреагирале на црвениов, абсолутли Арам :icon_lol:

Јас и @Splendora против Лихтенштајн седевме со местата до братучедите на Елмас од Турција, смртно ме занима како изреагирале на црвениов, абсолутли Арам :icon_lol:

jazk :icon_lol:

И нашиве секако се мизерии, барем мамицата да му ја ебат на судиите во соблекувална, да ги збумбарат. Тоа е најмалце што го заслужија.

Брука невидена, просто не ми се верува..
Абе кај се игра Пандев шпиц, Зајков прва постава, а да не зборам за С Т О Л Е мајко моја, шо му е на чоеков :facepalm:

Ова само на македонче може да му успее, да испие дебакл од гревови веројатно поголеми од нашиве гревови. Да не беа толкави гревови индијанциве грди, веројатно и во една ваква рекреативна група, по сила рамна на 4 маалски екипи, немаше да бидеме први. Кога подобро ќе размислам, ништо чудно Лихтенштајн или Гибралтар да не чукнат па сепак да не бидеме први.

• Хаха
Reactions: MSE
Ова не личеше на фудбалски меч, невиден ќотек им удрија, пеналот недосуден уште не можам да поверувам, фаулот над Ристовски, можеби ќе беше друга приказна сега.

Полека бе, што ви стана, секако сме прво место и ја освојуваме лигава, едино Косово би ни било пречка за ЕП...
Шо ако сме први,мора да се искоментира оваа мизерија од игра,голман,судии...Катастрофа,се надевам ќе се спуштат малку на земја сега.

одевме да не доживееме пораз, да не речам на нерешен резултат. , таква беше и поставеноста на играта, се додека не се изглупира столе и не ја доеба судијата утакмицата со недосуден пенал врз барди..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom