Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Цел живот ги ќењам теоретичарите на заговор што кога ќе паднат на тикет мрчат дека е местена ама ова денес беше во најмала рака сумљиво и се надевам нема да има истрага јер никад нема да видиме европско ако не е сега.

И ја дојдов да пишам за ова со местењево. Искрено и мене ме нервираат оние со теориине на заговор дека секој ебан кикс на фаворит е местенка, ама ова денес што се дешаваше беше срам и арам. Столе, судијата, наапаните Ерменци, ние умрени, све некако смрди накај тоа. Значи не може, ама апсолутно не може да примиш 4 онакви гола, или ај последниот на страна, ама првите три..................... Судијата поздрав, пеналот од вселената го видоа овој одмавна со раката, милион други фаули несанкционирани, фаул над коњот Ристовски при постигнувањето на првиот гол, Пандев го откостија, ама џабе, све је то дио процеса.

Сфаќам дека не сме Шпанија па секоја утакмица да ја победуваме, ама нека не кур ми губат од Ерменија 4-0, тие во животот немаат толку тепано ни со аматери ко Сан Марино и Андора им ебам све чеченско у пичка.

Столе, судијата, наапаните Ерменци, ние умрени, све некако смрди накај тоа. Значи не може, ама апсолутно не може да примиш 4 онакви гола, или ај последниот на страна, ама првите три..................... Судијата поздрав, пеналот од вселената го видоа овој одмавна со раката, милион други фаули несанкционирани, фаул над коњот Ристовски при постигнувањето на првиот гол, Пандев го откостија, ама џабе, све је то дио процеса.

Сфаќам дека не сме Шпанија па секоја утакмица да ја победуваме, ама нека не кур ми губат од Ерменија 4-0, тие во животот немаат толку тепано ни со аматери ко Сан Марино и Андора им ебам све чеченско у пичка.
ако има некаде ептен голема уплата УЕФА мониторира...
но има и покултурни методи, оди човек на многу уплатни места и клава по 200 -300 евра..
А колку беше коефициентот за 4:0 ??

Какво време дојде да се чудиш што Македонија изгубила во фудбал.
Не ја гледав утакмицата на работа бев не знам како изиграле и дали има шанси за местенки но Ерменија е ебано слаба барем до сега шо изиграа.
Може ги удрило она македонското во глава најаки сме никој ништо не ни може.

ако има некаде ептен голема уплата УЕФА мониторира...
но има и покултурни методи, оди човек на многу уплатни места и клава по 200 -300 евра..
А колку беше коефициентот за 4:0 ??
Сигурно поголем од коефициентот за тоа дека си најглупиот човек на светот.

БОООООООООООООООООООООО еј :facepalm:

Јак коефициент бил, не ја гледав ама воопшто не се чудам да била местена :).

Уште кога Гибралтар ја победи Ерменија се знаеше дека 99,9% сме први у група. Финтата беше да не ги откриваме тактичките варијанти пред Ф4. Во следните 2 утакмици против Лихтенштајн и Гибралтар ни требаат 4 бода за прво место.

:oeoeoe:

во спортлајф

1-1 & 4+ коеф 22, 1-1 & 3+ коеф 10...
само 1 и 4+ коеф 13...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

[
Уште кога Гибралтар ја победи Ерменија се знаеше дека 99,9% сме први у група. Финтата беше да не ги откриваме тактичките варијанти пред Ф4. Во следните 2 утакмици против Лихтенштајн и Гибралтар ни требаат 4 бода за прво место.

:oeoeoe:
колку ќе паузира Елмаз, ќе игра во Ф4 ??

Види го бе, не го знае презимето на репрезентативецот. ЕлмаЗ не ни игра за Македонија, а ЕлмаС би требало да паузира една утакмица
си се фатил за една буква, е не ти смета што професионалци глупости пишуваат
Македонија и покрај вечерашниот неуспех, се уште ја држи првата позиција на табелата и ни е потребно една победа до крајот за да го завериме првото место.

Јас па заспав уште од 5та минута :D дури сега ги гледам голојте и не ми е криво шо ја пропуштив утакмицата....
Ауууу мртви Столе, битно има кариера 5 години во Шпанија, а бранел во екипи на рангот од ФК Сарамзалино, а на некои и воопшто не бранел :pos:
Со право бил Гача шо плука по тренерот, Гача за овој е Мануел Ноер во најдобрите денови !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom