UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Последно уредено:
Се би дале да игра во клубот за кој навивате. :D
Нормално. Кој не би. Мада нема да смараме толку ко вас. Сигирно во серија а темата уште ќе се тера муабет дали калчополи било намештаљка од морати и дали ањели со мафијата карти на црно продавал.

Л'Екип, Билд и уште некои реномирани спортски медиуми пренесуваат дека некој челник на црвена звезда уплатил 5 милиони евра дека звезда ке изгуби со пет разлика. Ако се докаже ова како вистина некој дебело ке го јаде

Како фан на Партизан надевај се дека е вистина. [emoji38]
Тој натпревар се знаеше дека Црвена Ѕвезда ќе изгуби со голема разлика. Ги имав 7+
ПСЖ се прејаки и нема никаков сомнеж во резултатот.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Л'Екип, Билд и уште некои реномирани спортски медиуми пренесуваат дека некој челник на црвена звезда уплатил 5 милиони евра дека звезда ке изгуби со пет разлика. Ако се докаже ова како вистина некој дебело ке го јаде

Каде жити леб уплатил 5 милиони евра? Кој прима такви уплати? Јас мака мачам да уплатам 500-600 евра.

Каде жити леб уплатил 5 милиони евра? Кој прима такви уплати? јас мака мачам да уплатам 500-600 евра.
Не уплатил, сакал да уплати 5 милиони евра и поради тоа мечот е ставен под истрага.

Не уплатил, сакал да уплати 5 милиони евра и поради тоа мечот е ставен под истрага.

А сакал да уплати. Јака приказна. А како мислел да го направи тоа? Баш ме интерсира, во колку кладилници мислел да ги распореди тие пари.

А сакал да уплати. Јака приказна. А како мислел да го направи тоа? Баш ме интерсира, во колку кладилници мислел да ги распореди тие пари.
Не знам, мене ми е скроз бесмислено и глупаво такво нешто од страна на некој висок функционер во клубот. Пази, местиш меч и идеш јавно 5 милиони евра да акнеш, ич не е сомнително, кхм. :D Али инфово го пушти Л'екип така да не е изгледа куртон вест.

Каде жити леб уплатил 5 милиони евра? Кој прима такви уплати? Јас мака мачам да уплатам 500-600 евра.
Во Азија нема лимит на уплатите, од таму се раѓаат сите сомнежи за кои било местени утакмици.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Сингапур Мингапур ,мада не верувам,нема шанса ова да е точно.Некој ги јебе.

Нема шанси никој да ги јебе бидејќи у уефа ги штитат лаковиќ, станковиќ и чеферин. Така да не би излегло ова тек така, плус колку т. н. "мали клубови" губеа многу, превартуваа итн. па не излегуваа скандали после две-три години од натпреварите, а не па две-три недели

Во Азија нема лимит на уплатите, од таму се раѓаат сите сомнежи за кои било местени утакмици.

Во која црна Азија ќе уплатиш 5 000 000 евра? Што си правите бајрам со умот? Како ќе го направиш тоа? Па уште на 6+, 7+ и такви големи коефициенти. :)

Букмејкерите таму мастило пијат, воопшто нема да им биде чудно ако некој уплати на коефицент 5 или поголем 5 000 000 евра. Не сте свесни какви глупости лупетате.

Во која црна Азија ќе уплатиш 5 000 000 евра? Што си правите бајрам со умот? Како ќе го направиш тоа? Па уште на 6+, 7+ и такви големи коефициенти. :)

Букмејкерите таму мастило пијат, воопшто нема да им биде чудно ако некој уплати на коефицент 5 или поголем 5 000 000 евра. Не сте свесни какви глупости лупетате.
20+ milioni uplakjaat ne 5.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom