R
Redhead
Гостин
Не можев да најдам на страната на Синеплекс па дали некој тука знае до колку работи благајната?
Мислам дека е до почетокот на последниот филм за вечерта. Ама не сум сигуренНе можев да најдам на страната на Синеплекс па дали некој тука знае до колку работи благајната?
ФалаМислам дека е до почетокот на последниот филм за вечерта. Ама не сум сигурен
Не сум вработен во Синеплекс, ама 90% сум сигурен дека нема да се дава филмот.Има некој овде на форумов вработен у Синеплекс да ми одговори дали ќе биде прикажуван Манду со Николас кејџ?Ако добијам инфо дека ќе се прикажува информаторот ќе добие утешна награда : )))
Третата со кеш2 карти ти дава опција да купиш, 3 не дава само резервацијае је.ети синеплехх
да ми пишаа, ама за да платиш онлине мора таа бонус картица да ја имаш па со неа плакаш ли појма немам, поентата е да се избегне гужвата и да влезеш одма ,вака тапа џонсон.Третата со кеш
Не мора.И вака и онака мораш да отидеш на каса за да си ги земеш картите (и попат да ти потечат лиги па да купиш пуканки/начос)![]()
Пред година-година ипол не беа 100, тоа беше кога се отвори киното/city mall, значи пред 5-6 години.Цените на општо се се зголемија. Најголемите пуканки пред година/година и пол беа 100 денари, а сега се 150.
Се мрднаа нешто со цените. Многу неприметно ги зголемуваат, по 10 денари на месец и оп 200 денари преку ноќ.
Кога ќе ставиш 1.000 денарк, добиваш карта гратис. Ама не го кажуваат и за нив си се картите.Знае некој точно како оди процедурата во Синеплекс за карта гратис во среда со MasterCard? Дали ако резервирам две карти на сајтот на каса ќе ми наплатат само една?
Океј тоа е друго, јас прашувам за ова новото со бесконтактни MasterCard ако платиш што следува карта гратис.Кога ќе ставиш 1.000 денарк, добиваш карта гратис. Ама не го кажуваат и за нив си се картите.