- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
Откако искочи трејлерот ми фати окце мислев дека Небраска ќе има достојна конкуренција.
Интересен е филмот но не е laugh seeds/peers...
Ја имаше таа староштината во себе,тој тексашки дух на осамен ренџер во пустина ама не во целост.
За фановите на Дејвид Линч исто така да се знае дека се појавува во неколку наврати во филмот.
Ова се резултатите Live or die make your choice

а воедно ова и е мојата рецензија за филмот иако можеби целиов муабет го ставам на погрешно место.Инаку постов е од Дк ама си се пронајде Xd.
Интересен е филмот но не е laugh seeds/peers...
Ја имаше таа староштината во себе,тој тексашки дух на осамен ренџер во пустина ама не во целост.
За фановите на Дејвид Линч исто така да се знае дека се појавува во неколку наврати во филмот.
Ова се резултатите Live or die make your choice

а воедно ова и е мојата рецензија за филмот иако можеби целиов муабет го ставам на погрешно место.Инаку постов е од Дк ама си се пронајде Xd.
Let me tell u a little story kids
Се возам у бус покрај мене застанат старец обично познато ни е дека старците у бусови се Рагбисти,Револуционери или Млади бунтовници-Марица(читаЈ) девојче со портокалови суканици и добро овој не беше од тие.
Стојам јас така покрај старецов доаѓа време за да се симнува се тресе раката му игра многу е стар се гледа се чуствува телото му е премногу уморно,круто не мрда има корења има болки има години има се сигурно го запознал и Наполеон(Добра реченица со лош зачинет хумор) но навистина беше стар годините му тежеа знаете изгледаше како да носи две вреќи цименто на него беше подвиткан но беше добро ситуиран беше облечен во добра карирана кошула беше педантен не зборуваме за оној тип на кошули каде што ја користи за на нива,а потоа шета низ пазарите и ги демне постарите жени не зборуваме за таков тип на луѓе.Старчево си имаше задржано некоја патентирана линија на стил што некако по некој чуден незнам сенс дека истото тоа бил и во младоста.Беше мирен сталожен додуша и неговото тело и години не му налага нешто повеќе и што е многу битно стоеше не беше some lazy ass shit натоаврен со 37 кеси мислиш го купил цел пазар и да привршуваме со муабетов ова испадна големо симнување од автобус нели и кај сме да да тука и се фаќа за десната шипка пополека лази и искача од автобусот и откако го направи тоа првото што ми дојде во мојата глава и можам слободно да кажам дека беше полн погодок реков Младост.
И да сеа сигурно се прашувате и што е со постов зарем требаше да биде нешто спектакуларно да ве разочарам епа Не.Ама она што можеме да заклучиме е дека Младоста и Животот се навистина спектакуларни.
-whatto
Bonus
look at me hair its pretty dope dont you think
![]()

Ајде, back to The Club!