Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
ReadyPlаyerOne е детски филм, што личи како да го праел некој кој не играл баш многу видео игри.
Не, не е доволно тоа што има гиковски референци у филмот.

ReadyPlаyerOne е детски филм, што личи како да го праел некој кој не играл баш многу видео игри.
Не, не е доволно тоа што има гиковски референци у филмот.
Замислата е добра но филмот е глуп. Пример Wreck-it Ralph иако е анимиран е десет пати подобар ако некој сака да гледа филм со слична тематика.

и мислам дека тоа со темни веѓи и плава коса е срање тренд
Тренд како тренд не ти се допаѓа? Сметаш дека девојкава може да биде поубава ако смени коса/веѓи? Не го користи целосно својот потенцијал? Има потенцијал?

Ова го имам ставено пред 3-4 години у истава тема,а пред некој го глеав трејлерот за двојкава и прво на шо ми текна дали истава девојка ќе прави ревју и за вториот дел?

И на пример зошо е толку лејзи кат и мора вака да прави ревју
9LtHoQj.png

Кажете некој добар нов Adventure, Action, Horror филм. Нешто после човештвото, преживување ...
Една серија ми текна со тоа име Colony и еден филм I Am Legend.

Кажете некој добар нов Adventure, Action, Horror филм. Нешто после човештвото, преживување ...

За преживување знам и се вика:Македонија.
Тешко е навистина.Борба за опстанок.Сече уште на почеток.Нема милост.За да не испадне не ни требат доскочици од трети разред еве еден иако мене лично ми беше sleep mode.

The Road (2009) - IMDb

Oblivion, Elysium, Day After Tomorrow, Blade Runner 2049

Maze Runner изгледај ги сите 3 филма ако не ти се гледани. Исто и Blade Runner двата.

Hunger Games. Вториот: Catching Fire беше навистина добар. Ама и генерално - забавен серијал. Ѕирни ги и Z for Zachariah, Book of Eli, Mad Max: Fury Road, Into the Forest, A Quiet Place...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom