Види го насловот на темава, please. Скролни нагоре.
У право си, ама ја спомна Colony... Ете ветувам ќе седнам на компјутер и ќе пишам и филмови некој ден

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види го насловот на темава, please. Скролни нагоре.
Ok cable guy..Не очекував толку triggered пост.
ИстражувалаСе надевам дека професионално не се занимаваш со истражување, пошто во најмала рака си ужасна.
Па нормално дека ќе го подариш кога веќе не можеш да го земиш, We can see through your fake humility.![]()
The Girl with All the Gifts и Snowpiercer можеби....Кажете некој добар нов Adventure, Action, Horror филм. Нешто после човештвото, преживување ...
Една серија ми текна со тоа име Colony и еден филм I Am Legend.
ти работи линкотСамо да ве поздравам и да искажам искрено сочуство кон сите што очекуваат некаков кетфајт и што се оптоваруваат со имагинарни круни додека јас го шмукам третиот Текила Санрајс на Егејот.
Let me tell u a little story kids
Се возам у бус покрај мене застанат старец обично познато ни е дека старците у бусови се Рагбисти,Револуционери или Млади бунтовници-Марица(читаЈ) девојче со портокалови суканици и добро овој не беше од тие.
Стојам јас така покрај старецов доаѓа време за да се симнува се тресе раката му игра многу е стар се гледа се чуствува телото му е премногу уморно,круто не мрда има корења има болки има години има се сигурно го запознал и Наполеон(Добра реченица со лош зачинет хумор) но навистина беше стар годините му тежеа знаете изгледаше како да носи две вреќи цименто на него беше подвиткан но беше добро ситуиран беше облечен во добра карирана кошула беше педантен не зборуваме за оној тип на кошули каде што ја користи за на нива,а потоа шета низ пазарите и ги демне постарите жени не зборуваме за таков тип на луѓе.Старчево си имаше задржано некоја патентирана линија на стил што некако по некој чуден незнам сенс дека истото тоа бил и во младоста.Беше мирен сталожен додуша и неговото тело и години не му налага нешто повеќе и што е многу битно стоеше не беше some lazy ass shit натоаврен со 37 кеси мислиш го купил цел пазар и да привршуваме со муабетов ова испадна големо симнување од автобус нели и кај сме да да тука и се фаќа за десната шипка пополека лази и искача од автобусот и откако го направи тоа првото што ми дојде во мојата глава и можам слободно да кажам дека беше полн погодок реков Младост.
И да сеа сигурно се прашувате и што е со постов зарем требаше да биде нешто спектакуларно да ве разочарам епа Не.Ама она што можеме да заклучиме е дека Младоста и Животот се навистина спектакуларни.
-whatto
Bonus
look at me hair its pretty dope dont you think
![]()
Го има ли на некоја страна Mission: Impossible – Fallout го барав на замунда го нема а на 12 јули му е release date. Ако знае некој нека пише пп.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Fake News си прочитал некаде, 27ми Јули имаше кино премиера филмовГо има ли на некоја страна Mission: Impossible – Fallout го барав на замунда го нема а на 12 јули му е release date. Ако знае некој нека пише пп.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Зашто њато се препека за било каква активност у темава иако ништо не прави во врска со тоа освен што цимоли ко мало дете да пишуваме што било, а јас сум необично саботно расположена за тл др пост, еве предлог секој од нас да си избере актер/режисер/франшиза и да ги напише сите филмови од актерот/режисерот/франшизата што ги гледал во форма на листа поредувајќи ги од најомилен до најнеомилен.
Еве пример, мојот претставник ќе биде Гај Ричи
1. Lock, Stock and Two Smoking Barrels
2. The Man from U.N.C.L.E.
3. Sherlock Holmes
4. Snatch
5. Sherlock Holmes: A Game of Shadows
6. RockNRolla
7. Revolver
Ете, гледаш?Day full with movies
![]()
Дајте некој предлог филм со тензична атмосфера.![]()
UnthinkableДајте некој предлог филм со тензична атмосфера.![]()