Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.365
Ја глеав на Арена ..
Добар е Мартинез се глеа дека знае со топка да изигра , Асамоа исто беше ок и тоа го играше во средина , Политано не е за крило подобар е во средина според мене ..
Ни треба уште едно добро крило и плеј како Модрич , неможе Мартинез да ни биде плеј позади Икарди..
Ако игра Мартинез само нека играат со Икарди како 3-5-2 формација , ако го игра во 4-2-3-1 само ке искомплицира Спалети
3-5-2 со Перишиќ и Врсаљко по страните, Броз, Наиголан и Гаља/Весино/Модриќ (да Бог да) у средина, и одбраната Де Вриј, Миранда и Шкринијар ни е најдобрата варијанта мислам во моментов. Крилава Карамох/Политано неуиграни уште, Кандрева не постои... многу би се мачеле мислам со 4-2-3-1. Ама не знам како ќе изгледа само одбраната со 3ца... Де Вриј и Шкринијар многу се климави на пријателскиве.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
Лутаро Мартинез ќе биде играчиште, многу потсеќа на Агуеро од времето во Атлетико Мадрид.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Мислам дека Лопетеги ги разјаснува дилемите

Have you talked to the club about what happens with Modric?

The president answered, I do not have much more to add. Modric is an extraordinary player, we wait for you with open arms.

Have you talked to him, personally?

I talked to him after his excellent World Cup and we entrusted him to return, on the 8th, to start working to see if he can be on August 15 in the first big goal of the season. I told him that he is a player that I am passionate about, I love it. and he knows it. You will be happy with the proposal that you will find. He will be happy playing football, as he already was, at Real Madrid.

Are you calm about what will follow?

Luka is a Madrid player and will continue to be, I have no doubts. We have enjoyed it and we will continue enjoying it.

https://as.com/futbol/2018/08/05/primera/1533429591_994686.html

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Зашто се се мислам дека она: "Аусилио го викнал агентот да му каже дека отпаѓа договорот" било уствари "Агентот дошол да каже дека имаат подобра понуда од Барселона"
После нашиве пуштаат муабет за Модриќ да ги смират фановите додека работат на друг трансфер.

Не е нелогично сценарио.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Можно е да остане Рафиња, Валверде е презадоволен од него на пријателскиве, и стварно игра добро, плус ни покрива повеќе позиции.
50 играчи имате во средниот ред....десно покриваат Малком/Дембеле/Роберто...лево покриваат Кутињо/Дембеле/Денис..на средина ги имате Бускетс/Ракитич/Артур/Видал/Роберто па дури по потреба и Денис...значи за Рафиња нема никаде место во ниту една формација и комбинација па затоа најлогично е тој да се врати или евентуално да замини на друго место

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Или Ракитич нека го пуштат тука, не се жалам. :D

Член од
29 април 2015
Мислења
4.326
Поени од реакции
4.240
50 играчи имате во средниот ред....десно покриваат Малком/Дембеле/Роберто...лево покриваат Кутињо/Дембеле/Денис..на средина ги имате Бускетс/Ракитич/Артур/Видал/Роберто па дури по потреба и Денис...значи за Рафиња нема никаде место во ниту една формација и комбинација па затоа најлогично е тој да се врати или евентуално да замини на друго место
Се ми е јасно, плус сеа се шпекулира и за Погба:D
Ја би радо да остане Рафиња пошо ни покрива и на крило и на 10ка у 4-2-3-1 и на 8ица у 4-3-3. И одкако дојде Абидал, не продаваме за без пари веќе, ако не ја давате сумата што ја бара Барса нема да го пуштат. Со Севиља за Видал 2 недели се договараа за 1 милион.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Ако би имал 150м за трошење, побрзо би ги вложил во СМС или Погба отколку во Модрич.

Плус со Лацио може да се употребат и некои играчи како дел од договорот.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Ако би имал 150м за трошење, побрзо би ги вложил во СМС или Погба отколку во Модрич.

Плус со Лацио може да се употребат и некои играчи како дел од договорот.
nekade procitav deneska deka inter ponudile 25M za pozajmica i slednite 2 godini da plajkat po 30 Mil + ramires od kina da se preseli vo Lazio (ako mozat da go izvedat toa nemam nisto protiv).[DOUBLEPOST=1533465438][/DOUBLEPOST]https://www.sportske.net/vest/transferi/perisic-namignuo-na-potezu-petostruki-sampion-evrope-347954.html

Последно уредено:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Што ти се вика пласирање во ЛШ и одма растат апетитите.

Од Мвила и Кузмановиќ,Каржа и Скелото стигнавме до Модриќ,Наинголан,Видал и СМС.

:D

Па и СМС да го земеме место Модриќ,по некоја логика би било топ трансфер.

СМС има потенцијал да прерасне во лидер на екипа која се бори за Скудето.
Ги има сите предиспозиции да биде топ играч во топ клуб.

Но познавајќи ја работата на Лотито кога се работи за неговите најдобри играчи,тоа оди секогаш лошо и се одолговлекува,не знам како Фелипе Андерсон го дадоа така без да крене фама Лотито и да плаче по медиуми ?

На овој моментален среден ред,Сергеј би легнал одлично.
Одлична трансформација би имале во одбрана во напад и во контра напади,знае да повлече,да пушти пас во празно,да истрча добро со топка.

За Барел има ли некои шпекулации или спласна работата со него,треба и тоа дете да се собере и да му се даде шанса,може да биде и тој многу јак играч

Kajgana Shop

На врв Bottom