Фан Клуб: Интер

шкринијар е катастрофа на припремиве, ме потсеќа на муриљо, мува без глава.
Гаљардини и далберт благе везе немаат од позиционирање. овај вториов брука.
политано невидлив. Асамоах е најдобриот трансфер моментално шо го имаме. Лаутаро че го биди.

Јас да сум интер, без Ханданович од дома не излегувам

Сеа сеа кога ќе влезе Жоао и лупне 2 комада ќе се чудиме после.. Каки модриќ, какве пичке материне. Одма се откажуваат.

Асамоа братот игра смирено, стабилно.. свака част! (y)
Карамох со топка не може да се состави денес, не знае ни сам кај тера.
Лаутаро и Мауро премногу некогаш претеруваат со комбинациите, ама доста добро им иде.

Politano odlicen, da ne recam i najdobar od cel napad denes ( zaedno so LM ), i golov 50% ide na negova dusa, prvo poradi pasot do dalbert a posle i do namernoto propustanje.
Ne e los politano, i u prvo imase odlicen pas u prazno do lautaro, za 1 na 1 so golman ama ovoj los prv priem imase ...

Nego denes e najbitno da preziveat nepovredeni, narocito lautaro, mater mu ebaa, mnogu agresivno teraat nepismenjacive crni.

Нека не му свиркаат на гуштеров... ќе плаче ко несигурна тинејџерка.

Epa neka jade gomna joao mario i drug pat po mediumi, pa ke jade vakvi epski blamazi na prijatelski i toa, cel stadion mu sviri. :pos:

Lautero ako prodolzi vaka detevo ke iskine sezonava i slednata za 300 mil go prodavame

Може некој да ми каже Ндомбеле од Лион добар ли е и како изигра??

Или само во вашите гледавте??:D

Politano odlicen, da ne recam i najdobar od cel napad denes ( zaedno so LM ), i golov 50% ide na negova dusa, prvo poradi pasot do dalbert a posle i do namernoto propustanje.
Ne e los politano, i u prvo imase odlicen pas u prazno do lautaro, za 1 na 1 so golman ama ovoj los prv priem imase ...

Nego denes e najbitno da preziveat nepovredeni, narocito lautaro, mater mu ebaa, mnogu agresivno teraat nepismenjacive crni.
ко че влези на средина има таков килер пас и то ме бендисува кај политано, на крило е невидлив.

со тројца назад многу подобро изиграа нашиве, ги неѕтрализираа лион и на моменти изгледаше ко да играме против емполи. многу солидно второ полувреме.
далберт изигра многу подобро како wingback

Може некој да ми каже Ндомбеле од Лион добар ли е и како изигра??

Или само во вашите гледавте??:D

Не знам како играл, ама сигурно бил агресивен. Им ебам тоа црнците крволочни, не потепаа.

Одамна не сме имале играч како Мартинез, брз, дрзок, упорен и добар текничар.

Ја глеав на Арена ..
Добар е Мартинез се глеа дека знае со топка да изигра , Асамоа исто беше ок и тоа го играше во средина , Политано не е за крило подобар е во средина според мене ..
Ни треба уште едно добро крило и плеј како Модрич , неможе Мартинез да ни биде плеј позади Икарди..
Ако игра Мартинез само нека играат со Икарди како 3-5-2 формација , ако го игра во 4-2-3-1 само ке искомплицира Спалети

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom