Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Педерски начин куро мој. Понудија повеќе и го собраа, тоа што неможат да прифатат некои овде како функционираат работите си е личен проблем.

Liverpool have offered €22m to sign Besiktas defender Domagoj Vida, but the Turkish side want €30m, according to tomorrow's L'Équipe.

@Факе @mkgunner кажите нешто за овој Газидис!

Кај ќе биде главен за маркетинг и финансии, неѓа да има голем удел у изборот на трансфери по муабетиве.

Што чуек е? Евреин ли е? :)

Не заслужуваш одговор,од причина што ме навреди со тоа што ме стави во многу непријатно друштво. :D
Овој ти е Вудвард за "сиромашни".Стварно ми е многу чудно што ќе си оди,конечно по заминувањето на Венгер ќе има условно кажано слобода(многу повеќе слобода,од порано).
Маркетинг,финансии ти реков,Вудвард за сиромашни.Реално од овој аспект нема што да му се замерува,можеби тоа што на 2 пати се заеба со прерано потпишување на големи спонзори(не ја насети работата дека ќе има драстично покачување во многу блиска иднина),само не ми текнува дали беше Емирејтс или Пума.Потпиша во мај за 30мил,а веќе во јули/август Јунајтед и Челзи направија 76,50-60 милионски договори,дупло.
Класична марионета тип на човек е.
Што се однесува до мене,куферот и гитла од Арсенал,со се Кроенке фамилијата.

Реално откако ја објасни Мончи работата може да се види дека 99% од вината е кај управата на Бордо. Може Барса да ја обвинуваме од некој си морален аспект дека понудиле за играч за кој што веќе имало официјална објава дека ќе оди во друг клуб, ама нивно право си е тоа, едноставно додека не потпише истиот е достапен. Но, овде вистинските цигани се Бордо. Кога веќе имале договор со Рома, па и играчот бил договорен нема назад овде. Уште повеќе што тие отишле чекор напред со официјална објава на верификуван Твитер акаунт, по што секако и Рома го направиле истото.

Не се разбирам многу, ама мислам дека Рома може да потегне и некоја постапка. Бидејќи како што напоменува Мончи тие се јавно котирана компанија на берзата, што значи дека информациите кои се објавуваат се од ценовно-чувствителна природа, а Бордо влегоа на тој терен со објавата на нивниот официјален акаунт.

Иначе истово и со Жоржињо се случи, само што не беше официјално објавено нели, ама на никој не му беше гајле, ваљда дека нема фанови на Сити :D

зошто секој можен медиум објави дека Ливерпул понудил 22 милиони за Вида кои биле одбиени а само ној паметњакович Пирс од Ливерпул ехо демантира?

зошто секој можен медиум објави дека Ливерпул понудил 22 милиони за Вида кои биле одбиени а само ној паметњакович Пирс од Ливерпул ехо демантира?
Можда затоа што секој можен медиум најчесто копира сторија од тој што прв ја објавил без да провери дали е точна.

Можда затоа што секој можен медиум најчесто копира сторија од тој што прв ја објавил без да провери дали е точна.

Абе штом сите пишуваат има нешто, и за фекир беше така и за сите други играчи што дојдоа освен фабињо.

Абе штом сите пишуваат има нешто, и за фекир беше така и за сите други играчи што дојдоа освен фабињо.
Друго беше тоа. Кој порелевантен има пишано за Вида? Јас не видов нигде :D

Не заслужуваш одговор,од причина што ме навреди со тоа што ме стави во многу непријатно друштво. :D
Овој ти е Вудвард за "сиромашни".Стварно ми е многу чудно што ќе си оди,конечно по заминувањето на Венгер ќе има условно кажано слобода(многу повеќе слобода,од порано).
Маркетинг,финансии ти реков,Вудвард за сиромашни.Реално од овој аспект нема што да му се замерува,можеби тоа што на 2 пати се заеба со прерано потпишување на големи спонзори(не ја насети работата дека ќе има драстично покачување во многу блиска иднина),само не ми текнува дали беше Емирејтс или Пума.Потпиша во мај за 30мил,а веќе во јули/август Јунајтед и Челзи направија 76,50-60 милионски договори,дупло.
Класична марионета тип на човек е.
Што се однесува до мене,куферот и гитла од Арсенал,со се Кроенке фамилијата.
Мене ми е чудно што ниеден ама баш ниеден од англискиве медиуми не објави за ова ништо.Само италијанските пишуваа.А еве Емери што изјавил денес на прес во врска со тоа.[DOUBLEPOST=1532515690][/DOUBLEPOST]Му се засвиѓала Валенсија :D
Gonçalo Guedes was not permitted to travel to Singapore because PSG had a per-agreement for him with an English club. However, the player has rejected the offer. The club is rumourrd to be Arsenal. The player wants Valencia

Nisto izgleda od Gazidis i CEO milanezi :D
https://www.arsenal.com/news/club-statement-ivan-gazidis

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom