Кој е подобар според тебе, Малком или Марсијал?
Значи да се разберемо ја не мислим дека Марсијал е лош играч, како што е Лингард на пример, ама не е ни толку добар колку што навивачите на Манчестер го прават, онака играч ок играч, со као потенцијал, дека е млад али стагнира две године више.
Муабетот беше за Вилијан и МАрсијал споредбата, што не смее ни да се прае, али ај. Вилијан е страшен фудбалер, многу подобар и покомплетен од Марсијал. Сеа имаше слаба сезона, ама па цел Челзи играше слабо годинава.
А за Малком немам никакво мислење, не сум го гледал никад у живот, освен една утакмица со Марсеј мислам.
А работам у кладилница, гледам по 10 утакмице фудбал дневно, чим ја не сум го гледал моем да замислим колку другиве го глеале, и од каде он побогу подобра опција од Вилијан.
Затоа ме интересираше од каде пријателот го заклучи истото.
Вилијан ќе беше првотимец у Барселона од одма, овој ќе игра у куп, и ако е стварно добар као што го пумпаат од наредна година можда ќе игра, а можда ќе неможат да се отарасат од него ко од Гомеш, Видал и компанија.
Значи сега у моментов Вилијан е готов производ, а овој е проспект, и никако не може да биде "и онака подобра опција" од првиов
А иначе да ти одговорим, пошто немам никакво мислење за Малком, би рекол дека да, Марсијал е подобар играч моментално.
Ама Вилијан е подобар од двајцата, и не е ни близу работава