Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.562
- Поени од реакции
- 26.688
BREAKING: Sky sources: @BVB forward @Andre_Schuerrle flying to London for a medical with @FulhamFC tomorrow.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
си нема врска.Liverpool have offered €22m to sign Besiktas defender Domagoj Vida, but the Turkish side want €30m, according to tomorrow's L'Équipe.
Па исто беше и со Стекелнбург, отиде во Лондон со авион, па се врати во РимИ Јуве на Фиорентина со Бербатов ама пропадна тоа па отиде во Фулам
Можда затоа што секој можен медиум најчесто копира сторија од тој што прв ја објавил без да провери дали е точна.зошто секој можен медиум објави дека Ливерпул понудил 22 милиони за Вида кои биле одбиени а само ној паметњакович Пирс од Ливерпул ехо демантира?
Можда затоа што секој можен медиум најчесто копира сторија од тој што прв ја објавил без да провери дали е точна.
Друго беше тоа. Кој порелевантен има пишано за Вида? Јас не видов нигдеАбе штом сите пишуваат има нешто, и за фекир беше така и за сите други играчи што дојдоа освен фабињо.
Мене ми е чудно што ниеден ама баш ниеден од англискиве медиуми не објави за ова ништо.Само италијанските пишуваа.А еве Емери што изјавил денес на прес во врска со тоа.[DOUBLEPOST=1532515690][/DOUBLEPOST]Му се засвиѓала ВаленсијаНе заслужуваш одговор,од причина што ме навреди со тоа што ме стави во многу непријатно друштво.
Овој ти е Вудвард за "сиромашни".Стварно ми е многу чудно што ќе си оди,конечно по заминувањето на Венгер ќе има условно кажано слобода(многу повеќе слобода,од порано).
Маркетинг,финансии ти реков,Вудвард за сиромашни.Реално од овој аспект нема што да му се замерува,можеби тоа што на 2 пати се заеба со прерано потпишување на големи спонзори(не ја насети работата дека ќе има драстично покачување во многу блиска иднина),само не ми текнува дали беше Емирејтс или Пума.Потпиша во мај за 30мил,а веќе во јули/август Јунајтед и Челзи направија 76,50-60 милионски договори,дупло.
Класична марионета тип на човек е.
Што се однесува до мене,куферот и гитла од Арсенал,со се Кроенке фамилијата.