Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
30 милиони кошташе Санчез, ни тој ни Мики нема што да правдаат, peanuts пари за денешно време.А па Санчез што ги оправда парите за оваа полусезона...
Сепак добар потег му бил на Пеп![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
30 милиони кошташе Санчез, ни тој ни Мики нема што да правдаат, peanuts пари за денешно време.А па Санчез што ги оправда парите за оваа полусезона...
Сепак добар потег му бил на Пеп![]()
Реал Мадрид како клуб и нивните фанови треба да бидат презадоволни од исходот на овој трансфер, не е вечно ништо па ни Роналдо и неговиот придонес за белите, треба да бидат среќни и благодарни што ги имаа најдобрите години на еден од најдобрите играчи во историјата на фудбалот, тешко некој во Реал ќе го надмине она што Роналдо го постигна таму и индивудуални и давајќи придонес кон сите трофеи низ годините што ги освоија.

Сега е прашањето дали ова ќе повлече уште еден ваков „голем“ излез од Реал, што лично мислам дека ќе се деси.

Ваљда има и други butthurt фанови на Интер и МиланОсвен bratmi Стек и пар луѓе од фан клуб Интер, има некој друг што мисли дека трансферов не е полн погодок за Јуве?

Ваљда има и други butthurt фанови на Интер и Милан![]()
Ваљда има и други butthurt фанови на Интер и Милан![]()
хехе ффп хехе трета лигаХехе ама како сега Роналдо од каде пари за плата па
Најјакото е што баш интерашите и миланезите урлаа на Роналдо, го бранеа и фалеа кај ќе стигнат, цар беше за нив. Е сега им отиде во Јуве и треба да го плукаат, јебигаОсвен bratmi Стек и пар луѓе од фан клуб Интер, има некој друг што мисли дека трансферов не е полн погодок за Јуве?
ќе биде интересно да им се читаат мислењата кога ќе дајвне против нив или ќе им даде гол па ќе им прави калма 
Нема врска ова, ја и даље го поштувам Роналдо, и Меси го поштувам и нема никаква врска моето мислење со трансферот во Јуве. И во ПСЖ да потпишеше исто ќе напишев со таа разлика што нив ги боли курот, секоја година купуваат бар еден по 324234323 милијарди евра, а Јуве малце поретко. Мене муабетот ми беше околу огромната сума за 33 годишен играч, ме боли кур ако тоа е Роналдо, кој сака нека е тоа се пре пре пре премногу пари. Ама ок, ќе игра со Кедира мртвиот во средина и ќе се лигави зашто не му подаваат, нема веќе да ги има Модриќ и Крос да го хранат со топки.Најјакото е што баш интерашите и миланезите урлаа на Роналдо, го бранеа и фалеа кај ќе стигнат, цар беше за нив. Е сега им отиде во Јуве и треба да го плукаат, јебигаќе биде интересно да им се читаат мислењата кога ќе дајвне против нив или ќе им даде гол па ќе им прави калма
![]()
Како може бе да го споредуваш Роналдо со било кој друг 33 годишен играч?Нема врска ова, ја и даље го поштувам Роналдо, и Меси го поштувам и нема никаква врска моето мислење со трансферот во Јуве. И во ПСЖ да потпишеше исто ќе напишев со таа разлика што нив ги боли курот, секоја година купуваат бар еден по 324234323 милијарди евра, а Јуве малце поретко. Мене муабетот ми беше околу огромната сума за 33 годишен играч, ме боли кур ако тоа е Роналдо, кој сака нека е тоа се пре пре пре премногу пари. Ама ок, ќе игра со Кедира мртвиот во средина и ќе се лигави зашто не му подаваат, нема веќе да ги има Модриќ и Крос да го хранат со топки.
Па уште читам најдобар стрелец хахаааха момчади Икарди игра во Италија да ве потсетам, сеа место 40 ќе даде 65 гола до јануари бем ти и Роналдо и Јуве и се. У што сакате се кладам дека ќе има повеќе голови од Роналдо освен ако не го задеси некоја повреда.