Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
А па Санчез што ги оправда парите за оваа полусезона...:pos:
Сепак добар потег му бил на Пеп :icon_lol:
30 милиони кошташе Санчез, ни тој ни Мики нема што да правдаат, peanuts пари за денешно време.

Мислам дека Санчез наредна сезона ќе расапли, конечно ќе има слободно лето и асални припреми, нема да има дополнителни дистракции ко Чиле и потпишување на нови договори, ќе се фокусира само на фудбал и кучињата.

Реал Мадрид како клуб и нивните фанови треба да бидат презадоволни од исходот на овој трансфер, не е вечно ништо па ни Роналдо и неговиот придонес за белите, треба да бидат среќни и благодарни што ги имаа најдобрите години на еден од најдобрите играчи во историјата на фудбалот, тешко некој во Реал ќе го надмине она што Роналдо го постигна таму и индивудуални и давајќи придонес кон сите трофеи низ годините што ги освоија.

Па дека некој не е задоволен од сумата или слично, воопшто овде на Реал не му менува дали 100 или 200 со оглед на тоа дека ќесето не се празнеше минативе сезони значајно.

Едноставно не може а да не ти биде криво што заминува таков играч за кој знаеш дека може бар уште една сезона да игра на неговото ниво, тоа е работата. :D

Сега е прашањето дали ова ќе повлече уште еден ваков „голем“ излез од Реал, што лично мислам дека ќе се деси.

Освен bratmi Стек и пар луѓе од фан клуб Интер, има некој друг што мисли дека трансферов не е полн погодок за Јуве?

Освен bratmi Стек и пар луѓе од фан клуб Интер, има некој друг што мисли дека трансферов не е полн погодок за Јуве?
Ваљда има и други butthurt фанови на Интер и Милан :D

Најјакото е што баш интерашите и миланезите урлаа на Роналдо, го бранеа и фалеа кај ќе стигнат, цар беше за нив. Е сега им отиде во Јуве и треба да го плукаат, јебига :D ќе биде интересно да им се читаат мислењата кога ќе дајвне против нив или ќе им даде гол па ќе им прави калма :pos:

Иначе ништо чудно Челзи да им го плати трансферот на Роналдо :D

Најјакото е што баш интерашите и миланезите урлаа на Роналдо, го бранеа и фалеа кај ќе стигнат, цар беше за нив. Е сега им отиде во Јуве и треба да го плукаат, јебига :D ќе биде интересно да им се читаат мислењата кога ќе дајвне против нив или ќе им даде гол па ќе им прави калма :pos:
Нема врска ова, ја и даље го поштувам Роналдо, и Меси го поштувам и нема никаква врска моето мислење со трансферот во Јуве. И во ПСЖ да потпишеше исто ќе напишев со таа разлика што нив ги боли курот, секоја година купуваат бар еден по 324234323 милијарди евра, а Јуве малце поретко. Мене муабетот ми беше околу огромната сума за 33 годишен играч, ме боли кур ако тоа е Роналдо, кој сака нека е тоа се пре пре пре премногу пари. Ама ок, ќе игра со Кедира мртвиот во средина и ќе се лигави зашто не му подаваат, нема веќе да ги има Модриќ и Крос да го хранат со топки. :D

Па уште читам најдобар стрелец хахаааха момчади Икарди игра во Италија да ве потсетам, сеа место 40 ќе даде 65 гола до јануари бем ти и Роналдо и Јуве и се. У што сакате се кладам дека ќе има повеќе голови од Роналдо освен ако не го задеси некоја повреда.

Нема врска ова, ја и даље го поштувам Роналдо, и Меси го поштувам и нема никаква врска моето мислење со трансферот во Јуве. И во ПСЖ да потпишеше исто ќе напишев со таа разлика што нив ги боли курот, секоја година купуваат бар еден по 324234323 милијарди евра, а Јуве малце поретко. Мене муабетот ми беше околу огромната сума за 33 годишен играч, ме боли кур ако тоа е Роналдо, кој сака нека е тоа се пре пре пре премногу пари. Ама ок, ќе игра со Кедира мртвиот во средина и ќе се лигави зашто не му подаваат, нема веќе да ги има Модриќ и Крос да го хранат со топки. :D

Па уште читам најдобар стрелец хахаааха момчади Икарди игра во Италија да ве потсетам, сеа место 40 ќе даде 65 гола до јануари бем ти и Роналдо и Јуве и се. У што сакате се кладам дека ќе има повеќе голови од Роналдо освен ако не го задеси некоја повреда.
Како може бе да го споредуваш Роналдо со било кој друг 33 годишен играч? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom