Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.385
Поени од реакции
1.939
Копачка.

Брееееј какви игри има упм, се испогубив не знам кај терам. :icon_lol: Ќе изиграм еден тон лото тикети, кој ги ебе има предобри игри. Натпревар со максимум корнери по екипа 13.5 граница, поздрав, ќе има милион % еден меч кај што една од екипите ќе направи бар 15 корнери, има репрезентации ко Панама, Иран, кур се тресе, што се доста слаби и што ќе бидат константно напаѓани и ќе прават корнери екипите против нив. Голови со глава 31.5, па зар ќе паднат 32 гола со глава бе?? Некако ко многу да ми се гледа, мада реално нема овде правила, може и 50 да паднат ако се поклопат коцките, али во секој случај ко висока ми се гледа бројката.
Еве ти еден поклон од мене

Поредок по Групи 1 и 2 место:

1.Уругвај 2.Русија 3.00

1.Русија 2.Уругвај 3.20

Според мене 100% влегва ова го играш секако на рамен влог и си во плус. Негледам како Египет ќе поминат.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Копачка.

Брееееј какви игри има упм, се испогубив не знам кај терам. :icon_lol: Ќе изиграм еден тон лото тикети, кој ги ебе има предобри игри. Натпревар со максимум корнери по екипа 13.5 граница, поздрав, ќе има милион % еден меч кај што една од екипите ќе направи бар 15 корнери, има репрезентации ко Панама, Иран, кур се тресе, што се доста слаби и што ќе бидат константно напаѓани и ќе прават корнери екипите против нив. Голови со глава 31.5, па зар ќе паднат 32 гола со глава бе?? Некако ко многу да ми се гледа, мада реално нема овде правила, може и 50 да паднат ако се поклопат коцките, али во секој случај ко висока ми се гледа бројката.
Ima nekoi ogranichuvanja shto so shto mozhe da se kombinira ?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Еве ти еден поклон од мене

Поредок по Групи 1 и 2 место:

1.Уругвај 2.Русија 3.00

1.Русија 2.Уругвај 3.20

Според мене 100% влегва ова го играш секако на рамен влог и си во плус. Негледам како Египет ќе поминат.
Znaes sto e ironijata? Spored poslednotor rangiranje, Rusite se samo 1 mesto pred nas :D ne se tolku jaki za da lesno pominat grupa.. ja ne bi go otpisal egipet makar igrale bez Salah...

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.385
Поени од реакции
1.939
Домаќини се имаат од старт предност можи и ќе пробам можи не а Шведска сигурно испод 3.5 ќе ја изиграм 7/10

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.078
Ima nekoi ogranichuvanja shto so shto mozhe da se kombinira ?
Може све да се комбинира освен пар ограничувања што секако ги пишува во билтенот. Пример у фазону не можеш да врзеш корнери во група со корнери на цело првенство, нешо така беше, али воглавно све може да се врзува. Мноооогу јаки игри, деновиве кога ќе бидам слободен ќе ги измозгам убаво, зашо може да се извадат некои типови и на појак влог што може да идат, како Шведска на пример.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Копачка.

Може све да се комбинира освен пар ограничувања што секако ги пишува во билтенот. Пример у фазону не можеш да врзеш корнери во група со корнери на цело првенство, нешо така беше, али воглавно све може да се врзува. Мноооогу јаки игри, деновиве кога ќе бидам слободен ќе ги измозгам убаво, зашо може да се извадат некои типови и на појак влог што може да идат, како Шведска на пример.
Аууу сине Стефане што ти требаше ова.....
Сега не можам да заспијам од возбуда :pos:
Не се имам салам кладено некое време, да можам по цел ден би се кладел како ми се прави ќејф за ова светсково:zloo:
Сега пари ако не направиме никогаш нема :uzi::pistoldz:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.078
Аууу сине Стефане што ти требаше ова.....
Сега не можам да заспијам од возбуда :pos:
Не се имам салам кладено некое време, да можам по цел ден би се кладел како ми се прави ќејф за ова светсково:zloo:
Сега пари ако не направиме никогаш нема :uzi::pistoldz:
Имам зицер за тебе, над 1288.5 фаули на светското, поклон. :kafence::kafence::kafence::kafence::kafence: :ROFLMAO:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.078
Да подигнам кредит?
Слободно, и тоа некој поголем, да зацементираш добивка. Бреј замисли дека ќе има кретени ко нас што ќе одиграат таква некоја игра и место голови ќе бројат фаули на секоја утакмица, како дебили. :ROFLMAO:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Kako sto vidov ova so golovite ne e samo vo grupna faza, tuku za celo prvenstvo... taka da spored mene tipov bi izlegol samo dokolku ne ide svedska dalje.. ima i poubav tip a toa e urugvaj, sigurno ke idat dalje a bi dale 6 gola...

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.309
Поени од реакции
3.365
Ова најпаметно е во моцарт да изиграме бајовци??? Мислим ако веќе ги редиме ка низа пипер да лапнеме бонус таму највеќе има...
Што велите ?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јас гледав пласман понатаму. Има такви зицери да не ти се верува. Вистина се мизерни коефициентите, ама се собира некаде 3 коефициент. Милсам дека ќе направам една дебела уплата на тоа.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Слободно, и тоа некој поголем, да зацементираш добивка. Бреј замисли дека ќе има кретени ко нас што ќе одиграат таква некоја игра и место голови ќе бројат фаули на секоја утакмица, како дебили. :ROFLMAO:
:pos::pos: уште за пасови да има :ROFLMAO:
745.5 + :LOL:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.078
Kako sto vidov ova so golovite ne e samo vo grupna faza, tuku za celo prvenstvo... taka da spored mene tipov bi izlegol samo dokolku ne ide svedska dalje.. ima i poubav tip a toa e urugvaj, sigurno ke idat dalje a bi dale 6 gola...
Што збориш бе? Само за групна фаза е? ааааа епа добро, тогаш плус 3.5 ќе ја играм пошо Шведска ќе помине покрај Германија и Мексико.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Pishuvajte predlozi tuka, mozhe ke primetite nekoj tip shto drugite nema da primetat :D

Kajgana Shop

На врв Bottom