Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
Светско првенство ви е колач овде кој неуспе да се офајди болје трки со кучиња нека игра после 15јули

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.425
Поени од реакции
39.018
Франција - 7 коеф
Шпанија - 7 коеф
Германија - 6 коеф
Бразил - 5 коеф

На сите стај по 1000 евра за шампион, и спиј пиле. Во случај да тепа Аргентина оди у Буенос Аирес и разнеси се у некој трговски, ако имаш пари да стигнеш до таму. :pos:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Франција - 7 коеф
Шпанија - 7 коеф
Германија - 6 коеф
Бразил - 5 коеф

На сите стај по 1000 евра за шампион, и спиј пиле. Во случај да тепа Аргентина оди у Буенос Аирес и разнеси се у некој трговски, ако имаш пари да стигнеш до таму. :pos:
Белгија?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
Зависит какви вкрстувања ќе се прават по некоја моја шема шпанците имаат најголеми шанси
Англија шо не ја спомвите бе :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Уплатив Франција - Бразил финале, го начекав на 29 коеф а сега дупло е намален.
Сега очекувајте да се распаднат или да се вкрстат.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

B

Beginner

Гостин
Гледав на скоро секоја утакмица за 3+ 2 коеф и повеке. Направив систем 7/13 и за ГГ3+ и ГГ4+ високи коеф ставиле.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.078
Тешко, но не и невозможно. Белгија има по имиња најдобра екипа на првенството. Азар, Лукаку и Де Брујн во еден тим, тоа го немаат ниту Аргентина ниту Бразил.
Хемија немаат и плус селектор слаб имаат.

Него лелелелелее какви игри има у копачка бе, вкупно голови со глава на цело првенство 31.5, па не е минус ова бе? Максимум офсајди на еден меч 12.5, па 13 офсајди на еден меч,. ЊТФ?

L

Löwe

Гостин
Хемија немаат и плус селектор слаб имаат.

Него лелелелелее какви игри има у копачка бе, вкупно голови со глава на цело првенство 31.5, па не е минус ова бе? Максимум офсајди на еден меч 12.5, па 13 офсајди на еден меч,. ЊТФ?
BraD ftorpat go pi6uva6 podpolno istovo mislejne za goloj so gla, svestise 6o ti e

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.385
Поени од реакции
1.939
Јас гледав пласман понатаму. Има такви зицери да не ти се верува. Вистина се мизерни коефициентите, ама се собира некаде 3 коефициент. Милсам дека ќе направам една дебела уплата на тоа.
Бразил да стигни 1/4 1.52 коеф. Поклон на годината

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Што збориш бе? Само за групна фаза е? ааааа епа добро, тогаш плус 3.5 ќе ја играм пошо Шведска ќе помине покрај Германија и Мексико.
Sto gi prais ti be Mexico, ne se tolku jaki

L

Löwe

Гостин
Не ми е јасна квотава на ДОМАШЕН терен за Србија - Португалија ракомет. 1,60
Па споредено индивидуално по играчи споредбата е Барса - Гетафе или не им играат доста на Србиве?
@Riddler ?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Не ми е јасна квотава на ДОМАШЕН терен за Србија - Португалија ракомет. 1,60
Па споредено индивидуално по играчи споредбата е Барса - Гетафе или не им играат доста на Србиве?
@Riddler ?
Bese 1.75 ama ocito ja namalile.. pa ne se losi portugalcite ama bi trebalo da tepaat srbite... vcera od kvalifikaciive niso ne ispadna, litvania remizirase so island, madzarska ja rastrti u gosti slovenija, holandija ja tepase svedska... mn mn iznenaduvanja ima kvalifikaciive...

L

Löwe

Гостин
Bese 1.75 ama ocito ja namalile.. pa ne se losi portugalcite ama bi trebalo da tepaat srbite... vcera od kvalifikaciive niso ne ispadna, litvania remizirase so island, madzarska ja rastrti u gosti slovenija, holandija ja tepase svedska... mn mn iznenaduvanja ima kvalifikaciive...
Да јасно во подем е Португалија, ама па сепак далеку се од Балканците за ракомет. Пред 2 или 4 години знам со нас играа бараж и 2 пати ги тепавме. И Србиве се во подем, имаат ептен талентирана генерација моментално која што уште не ги доживеала своите 5 минути. А тоа може да се деси на ова Светско на кое мислам дека МОРА да се пласираат.

Kajgana Shop

На врв Bottom