НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Koj gi ebe GSW. Bradava ja sakam u finale NBA.

Se premisliv. Hjuston ke igra finale.

Ако е до него би играл и со една нога ама ако неуспеј да заигра значи дека не ниту 1% спремен.

@Марли
Никад нема да ти го сфатам хејтот кон ГСВ, посебно кога беа без Дурант. Дечките направија револуција со нивната игра, цела НБА ја сменија. Сите почнаа да се адаптираат на нив за да останат во чекор.
Но, годинава не заслужуваат финале и би Хјустон да иде понатака.

Би можел еден тон причине да ти наброим, ама ме мрзи искрено, и многу ми се смее со ова со револуцијава, али ај ќе прескочим.

Ја углавном кајгана га користим у она малу слободно време што го имам, за заебанција за тепање време, речиси никогаш не навлагам у сериозни дискусије, пошто не вреди, форум е ова.
До утре да се објаснуваме, пак тебе тоа што го игра ГСВ ќе ти биде добро, мене ќе ми остане кошарка за дејчиња и педерчиња.

Али заслужи барем еден одговор од тие тон што би имал да ти ги наброем, пошто фино у културно праша.
Пошто скоро никад не сум озбилен, и повеќето случаи сакам да се заебавам, или да бцкам некого, не делуем така, ама малу сум постар од повеќето на темава, и сум гледал една друга кошарка, и други играчи, и друга НБА,
Не денешнава бљувотиња за жене.
А ГСВ се све што не чини у денешнава кошарка собрана на едно место.

Плус и многу гадни и одбивни муцке ми са Кари и Томпсон и Грин, па уште и оној сучлено кого некои се дрзнуваат да го стаат у иста реченица и ранк со Леброн, капак им беше !!

Се надевам дека си задоволен од одговорот :icon_lol:

Види го Марли, мисли навивал за екипа стрит фајтери, чобани насобрани на едно место спремни да убиваат луѓе а да не играат кошарка и готово тоа е поим за кошарка. :icon_lol:

Шала на страна кога се во прашање вкусови не се дискутира, ама арументите ти се :cenzura: Ако некој направи револуција во кошарката тоа е ГСВ, да не објаснувам од каков аспект зашо се знае на што мислам,

Бетер од Стивен Еј и Скип Бејлис сте со истите муабети веќе од 2012та.. 2011-12 беше златната ера за хејтерите на Леброн после хорор шоуто во финалето.. Но од 2012та наваму истото па истото незнам како не ви здосади веќе

Пол ако не игра вечер мртов е за мене
Да кажеш дека Џордан е најдобар во историјата а притоа истото да го аргументираш со најбитните бројки не е воопшто хејт кон Леброн, нити пак се деградира неговата величина и место во историјата на овој спорт.

Иначе официјално пол е мртов за тебе, не игра вечерва.

И да играше ќе победеше ГСВ.Дурант 35+ вечерва.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom