НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој им беше филмов што го оставија Клеј после 2 фаули во игра?
Ајде он побара, ама Кер невидена глупост напраи. Против играчи ко Харден шо ќе ти извадат фаул и да ги дувнеш, го остави..

Ова ме бендисва Дурант почна сам да си игра и ги еба и Кари и Томпсон ги извај од ритам.

+15 KINI GI mameto nivno!

Koj antrak so slobodnive? Durant promasi 3 vo red, sega Klej dve...

PJ Tucker икс фактор дефинитивно, ги уби со офанзивни скокови, како и Капела. ГСВ не постојат на теренот, одамна ги немам видено вака безидејни и очајни. Дурант 3 промашени слободни по ред, сега Клеј две, ова ни на тренинг им се нема десено гарантирам.

PJ Tucker икс фактор дефинитивно, ги уби со офанзивни скокови, како и Капела. ГСВ не постојат на теренот, одамна ги немам видено вака безидејни и очајни. Дурант 3 промашени слободни по ред, сега Клеј две, ова ни на тренинг им се нема десено гарантирам.
:kruna:

Чист фаул беше второво.
Абе оди бегај каков црн фаул, со закон би забранил вакви смејурии од обид за фаул. Многу ми иде на живци Харден со тоа глумење, ако Леброн е флопер тогаш за Харден сеуште нема измислено збор што ќе опише какво глуматачко гомно е.

Бај д веј ради Харден нема да одат на полувреме со поубедлива разлика, форсираше без никаква потреба на крајот од 2/4, кога ГСВ не можеше ниту еден пик да им одбрани.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom