- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.610
- Поени од реакции
- 12.426
Нема да игра,местенка е 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

?Пол ако не игра вечер мртов е за мене
@Марли
Никад нема да ти го сфатам хејтот кон ГСВ, посебно кога беа без Дурант. Дечките направија револуција со нивната игра, цела НБА ја сменија. Сите почнаа да се адаптираат на нив за да останат во чекор.
Но, годинава не заслужуваат финале и би Хјустон да иде понатака.
Ако некој направи револуција во кошарката тоа е ГСВ, да не објаснувам од каков аспект зашо се знае на што мислам,Да кажеш дека Џордан е најдобар во историјата а притоа истото да го аргументираш со најбитните бројки не е воопшто хејт кон Леброн, нити пак се деградира неговата величина и место во историјата на овој спорт.Бетер од Стивен Еј и Скип Бејлис сте со истите муабети веќе од 2012та.. 2011-12 беше златната ера за хејтерите на Леброн после хорор шоуто во финалето.. Но од 2012та наваму истото па истото незнам како не ви здосади веќе
Пол ако не игра вечер мртов е за мене
Кари е посигурен за овер, 25.5+ и цела утакмица 207.5+И да играше ќе победеше ГСВ.Дурант 35+ вечерва.
Igor Filevski File svinjata?Си зел со Филе се објаснуваш
Чекам КД 28.5+ и цела 2ка за добри пари.Немој да ми го туркаш филмовКари е посигурен за овер, 25.5+ и цела утакмица 207.5+