- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.610
- Поени од реакции
- 12.426
Чиста местенка утакмицава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цела последна четвртина изгледајте ја па после овде правете се паметни.Ова за Боце особено важи.Ништо не играат и рокаат преку човек бунари секој втор напад.Промашува Клеј тројка,Дрејмонд офанзивен скок и му ја дава на Кари а овај на 21 секунда до крај на напад фрла тројки преку човек.И КД имаше 2-3 такви глупи шута,некои и бунар завршија.На крајот ни тајмаут ништо.Сфаќам јас можеби контра видоја и затоа немаше ТО ама на крајот кога се виде дек заглави Клеј на 5-6 сек до крај зш не побараа?
Немој да ви биде изговорот дека не се мести нба,смешни ќе бидете.
17 поени цела четвртина.Ливингстон ми изиграва Џордан и Џејмс заедно и фрла со чекор наназад едно 2-3 пати последна четвртина.
Се надевам дека не си сериозен.Цела последна четвртина изгледајте ја па после овде правете се паметни.Ова за Боце особено важи.Ништо не играат и рокаат преку човек бунари секој втор напад.Промашува Клеј тројка,Дрејмонд офанзивен скок и му ја дава на Кари а овај на 21 секунда до крај на напад фрла тројки преку човек.И КД имаше 2-3 такви глупи шута,некои и бунар завршија.На крајот ни тајмаут ништо.Сфаќам јас можеби контра видоја и затоа немаше ТО ама на крајот кога се виде дек заглави Клеј на 5-6 сек до крај зш не побараа?
Немој да ви биде изговорот дека не се мести нба,смешни ќе бидете.
17 поени цела четвртина.Ливингстон ми изиграва Џордан и Џејмс заедно и фрла со чекор наназад едно 2-3 пати последна четвртина.

Дечки, топката е тркалезна.
Повеќе натпревари, подобро за нас![]()

Сум мислел нa Russ.А иначе Лилард е олицетворение на добар дефанзивец.![]()
Сериозно мислев дека се зафркаваш. Ајде да не терам детал по детал.Што сакате може да пишите.Не сум бил сериозен или не точен,тоа е ваше мислење.
Како што можеш да забележиш не сум пишувал за секоја втора утакмица дека е местенка.Така да ти отпаѓа тоа '' не тепа голден и одма местенка''
Кога пишувам нешто,ги земам сите околности.И умор и тактика и шутевите дали биле добри или не.Значи сите околности.Исто и дали е возможно да се случи нештово случајно или не.
Ај сеа трк изгледај 4/4 од вчера па врати се овде.Види колку шутеви имаа онака ко вбазент да се фрлаат,со една рака бунар или табла од страна.Да,може да се случи на секого тоа,само сигурно не во 5 мин на сите 3ца комбинирано.Абе не мора ништо фазла да гледаш,само последната минута изгледај ја.Дрејмонд прави офанзивен на 1 минута до крајот и 3 разлика за Хјустон.Подава до кари кој шутира во рок од 2 секунди и тоа ИЗНУДЕН ШУТ.Колку да ја фрли.Ете види и последниот напад.Можеби процениле дека е контра , во ред.Кога заглави Томпсон и кога беше јасно дека НЕМОЖЕ НИШТО ДА НАПРАВИ,зошто не зедоа ТО туку ја фрлаа во БУНАР?
И на 0.5 секунди па каков шут изваде Кари у пм.Да не сакаш ти ако е местенка да не фрли воопшто?
Тоа дека не се мести НБА сигурно дека не можам да ве убедам.Немало потреби и причини да се мести.хахаххахахха
Сигурно дека немаат причина да биде потесно и погледано и утакмици плус,кои носат еден тон пари.
Изгледајте уште еднаш 4/4 и ако не го смените мислењето барем малце,нема што да дискутираме.