Gi precenuvaat, 1.80 Boston, 2.00 KlivlendМислм ова го нема кај нашите кладилници али чисто информативно колку е квота за Кливленд да ги тепа Бостон во серијава? Ако е 2.6+ може да се рече и дека вреди некако...[DOUBLEPOST=1526840208][/DOUBLEPOST]Али реално чисто сумњам, сигурно ги преценуваат Кливленд
не си ја пикај глата кај шо не ти ја бери, толку имам да ти кажам за кливленд и победа над бостон во серија која ќе се игра 7 натпревари од кои предноста на домашен терен е кај бостон + кливленд има пола тим дедовци кои изиграа една утакмица, а другите го гледаа леброн како дава 200 коша и им прави акции а не можеа да погодат океан.Мислм ова го нема кај нашите кладилници али чисто информативно колку е квота за Кливленд да ги тепа Бостон во серијава? Ако е 2.6+ може да се рече и дека вреди некако...[DOUBLEPOST=1526840208][/DOUBLEPOST]Али реално чисто сумњам, сигурно ги преценуваат Кливленд
А за Вориорс да освојат цела лига колку е квота?Gi precenuvaat, 1.80 Boston, 2.00 Klivlend
1.50[DOUBLEPOST=1526844028][/DOUBLEPOST]A da go pominat Houston 1.30... Tapa koeficienti ama realni ...А за Вориорс да освојат цела лига колку е квота?
Не знам во кој Универзум се наоѓам моментално, утре ќе пишам ако има нешо изгледно.@Stefan-kobe Predlozi za utre, gledam pochnuvaat kvalifikaciive ?
Vaka na prv pogled bi gi igral Rud, Sonego, Auger Aliasim.. ?
Секоја чест не секој би споделил тука...Znaci jas si zarabotiv solidno. Imam info od prva raka . Taka da nema zima. Poz do site hejtere
Sent from my SM-G925F using Tapatalk