FA & Capital One Cup

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.594
Нејќам да ви кршам филм, ама многу еуфорија ве фати некако:icon_lol::icon_lol:...како двојна или тројна да освовите. А не 5-то место и без ЛШ фудбал догодина и ФА Куп.

Бетер од Мурињо станавте кога се фалеше со 3 титули (ЛЕ, Лига Куп и Комјунити Шилд).

Чисто за споредба пред 2 години кога освоивме ФА Куп и бевме без пласман во ЛШ (исто како и вас годинава) единствено нешто што славевме истиот и наредниот ден беше отказот за ЛВГ.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Дно екипи може да се каже, каков неквалитет покажаа само, еден од полошите мечеви на овие два клуба.
Дното ипак иде за ВАР технологијата.:pos::pos::pos: Гледа игра со рука, гледа ВАР, гледа игра со рука, али не свири пенал.:pos::pos::pos::pos:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Нејќам да ви кршам филм, ама многу еуфорија ве фати некако:icon_lol::icon_lol:...како двојна или тројна да освовите. А не 5-то место и без ЛШ фудбал догодина и ФА Куп.

Бетер од Мурињо станавте кога се фалеше со 3 титули (ЛЕ, Лига Куп и Комјунити Шилд).

Чисто за споредба пред 2 години кога освоивме ФА Куп и бевме без пласман во ЛШ (исто како и вас годинава) единствено нешто што славевме истиот и наредниот ден беше отказот за ЛВГ.
Добро сега, не може да се споредува сепак. Вие секоја сезона освојувате ПЛ или ЛШ, па ФА Куп воопшто не е за радување. Ние конечно дочекавме на нешто да се израдуваме.

ФА Куп бар за мене секогаш ќе има големо значење, и ептен ми беше криво што толку долго го немавме освоено. Ме израдуваа баш кога најмалце очекував. Воопшто не ја подобрува сезоната, ама дека нема да го прославам... :pos:
Посебно па дека е против Јунајтед, посебно па дека е против Мурињо.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.594
Добро сега, не може да се споредува сепак. Вие секоја сезона освојувате ПЛ или ЛШ, па ФА Куп воопшто не е за радување. Ние конечно дочекавме на нешто да се израдуваме.

ФА Куп бар за мене секогаш ќе има големо значење, и ептен ми беше криво што толку долго го немавме освоено. Ме израдуваа баш кога најмалце очекував. Воопшто не ја подобрува сезоната, ама дека нема да го прославам... :pos:
Посебно па дека е против Јунајтед, посебно па дека е против Мурињо.
Не мора со глупава иронија да се вадиш сега.
И ние би прославиле да не се лажиме, ама не е некој шмек кога имаш лоша сезона поготово кога немаш ЛШ следна година. Така беше кај нас барем пред 2 години. Впрочем кај нас САФ последно го земаше 2004/5 мислам така да не сме биле многу по куповите ориентирани. Прошливе 3 години кога почнаа пост САФ ерата да се вадат нашиве менаџери со купови кога не можеа да се покажат во ПЛ и ЛШ и глумеа лудило некое.
Еуфоријата ќе ви помине за некој ден/недела, ама тоа што не сте во ЛШ следна сезона ќе ви остане тема за дебата, верувај ми...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Не мора со глупава иронија да се вадиш сега.
И ние би прославиле да не се лажиме, ама не е некој шмек кога имаш лоша сезона поготово кога немаш ЛШ следна година. Така беше кај нас барем пред 2 години. Впрочем кај нас САФ последно го земаше 2004/5 мислам така да не сме биле многу по куповите ориентирани. Прошливе 3 години кога почнаа пост САФ ерата да се вадат нашиве менаџери со купови кога не можеа да се покажат во ПЛ и ЛШ и глумеа лудило некое.
Еуфоријата ќе ви помине за некој ден/недела, ама тоа што не сте во ЛШ следна сезона ќе ви остане тема за дебата, верувај ми...
Пишав, не ја прави сезоната подобра, пак си останува фактот дека е неуспешна. Дека ќе се израдувам на трофејов вечерва, ќе се израдувам, и тоа ептен.
А утре го чекам отказот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Реално да поебеш 200+ милиони и да не освоиш титула....шо знам........

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Вака за Лига Европа не се радуваја. :icon_lol:
Ma kejf mi e be shto kopilevo ostana so 0 tituli, a i vie ko tim, blus bivshi trener so se kurči.... jeviga druzhe. FA Cup ko FA Cup najstariot kup u svet, najvredniot. Komotno neka go ispushi Murdzo.[DOUBLEPOST=1526759488][/DOUBLEPOST] 20180519_212145.jpg

Pussssssyyyyy!!!!!

20180519_211721.jpg

20180519_212233.jpg

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Тема за ФА Куп: Каде што екипа со 0 титули и 200+ милиони потршени исмејуваат фанови на екипа со 1 титула и 100+ милиони потрошени.

Ех овој мој чудесен форум.

Сеа фали некој фан на Њукасл да се појави дека неговата екипа ја оствари целта за останување во лигата а Челзи не.

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738

Да сум на твое место не би зборувал за успех сезонава, завршивте 2ри со 15 бода зад Сити, Куп изгубивте , никаков успех немате оваа сезона. Сте фатиле ЛШ место, голем стап, ќе ви дојде Севиља тип на екипа ќе ве ишљака, боље не скокајте, имате полоша сезона пд Челси, кој пак исто така имаше лоша сезона. Така да chill малце.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.981
Поени од реакции
8.260
Бакајоко > Матич
Мората > Лукаку

:pipi::pipi::pipi:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Многу фрустрации кај Челзијашиве бе.
Да беше обратна ситуацијата не верувам дека некој од кај нас би скокал толку многу како Kostic погоре. Мислам богдачува.

Kajgana Shop

На врв Bottom