А зашто би идел од коњ на магаре?Со среќа нека им е, Чоло веќе се има спакувано за во Интер веќе, ќе лета со авионот на берлускони до Милано, утре сабајле најкасно ќе објават
zs ce dojt konte ko pomosnik + naingolan, vidal, lavezzi i pastore veke se taksaniА зашто би идел од коњ на магаре?
Зашто е вол.А зашто би идел од коњ на магаре?
Па порано и во групите од ЛШ третиот тим беше на некое ЕЛ ниво, ама сега со промените во доста групи има по три квалитетни клубови, па можеби треба да се размисли за таква промена. Ама сигурно на УЕФА им одговара да има во ЕЛ повеќе тимови кои повлекуваат поголем интерес, иако тоа ептен ги намалува шансите на послабите екипи да дојдат до некој успех.Треба да забранат екипи од ЛШ да паѓаат во ЛЕ ако завршат трето во својата група.
Не е фер кон екипите кој играат во ЛЕ од старт, се знае едното натпреварување е за појаки другото за посалби екипи.
едит:
Ако се сеќавам добро Атлетико кога играше финале со Фулам во ЛЕ, исто од ЛШ паднаа во ЛЕ, а Фулам играа таму со место добиено за фер пелј од првите квалификации што почнуваат уште во јуни.
Како им се поклопија противниците и на крај Ајакс У19 тимот.Јунајтед лани поштено си ја освои.
Тој Ајакс У19 го елиминираше Лион што даваше по сто гола на утакмица.Како им се поклопија противниците и на крај Ајакс У19 тимот.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
И што примаа исто толку голови од кој стигне.Тој Ајакс У19 го елиминираше Лион што даваше по сто гола на утакмица.
Што знам, немаше такви негативни забелешки лани башка и Јунајтед у лига примаше по 2-3 и од Борнмут и Норвич, не беше нешто тешко гол да дадеш.И што примаа исто толку голови од кој стигне.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk