UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Торес ќе ја крени

Sent from my iPhone using Tapatalk

Со среќа нека им е, Чоло се има спакувано за во Интер веќе, ќе лета со авионот на берлускони до Милано, утре сабајле најкасно ќе објават

Последно уредено:
Со среќа нека им е, Чоло веќе се има спакувано за во Интер веќе, ќе лета со авионот на берлускони до Милано, утре сабајле најкасно ќе објават
А зашто би идел од коњ на магаре?

Треба да забранат екипи од ЛШ да паѓаат во ЛЕ ако завршат трето во својата група.
Не е фер кон екипите кој играат во ЛЕ од старт, се знае едното натпреварување е за појаки другото за посалби екипи.

едит:
Ако се сеќавам добро Атлетико кога играше финале со Фулам во ЛЕ, исто од ЛШ паднаа во ЛЕ, а Фулам играа таму со место добиено за фер пелј од првите квалификации што почнуваат уште во јуни.
Па порано и во групите од ЛШ третиот тим беше на некое ЕЛ ниво, ама сега со промените во доста групи има по три квалитетни клубови, па можеби треба да се размисли за таква промена. Ама сигурно на УЕФА им одговара да има во ЕЛ повеќе тимови кои повлекуваат поголем интерес, иако тоа ептен ги намалува шансите на послабите екипи да дојдат до некој успех.
Ќе видиме како ќе се развива ова во наредните години. Ама па и кога ќе видиш, од ПЛ секоја година ќе има два тима кои реално имаат ЛШ квалитет.

Јунајтед лани поштено си ја освои. :cool::cool:

Nogometni transferi
2 hrs ·
Posljednjih 9 osvajača Lige prvaka i Europske lige:

1f1ea_1f1f8.png
2014 EL - Sevilla
1f1ea_1f1f8.png
2014 LP - Real Madrid
1f1ea_1f1f8.png
2015 EL - Sevilla
1f1ea_1f1f8.png
2015 LP - Barcelona
1f1ea_1f1f8.png
2016 EL - Sevilla
1f1ea_1f1f8.png
2016 LP - Real Madrid
1f1ec_1f1e7.png
2017 EL - Manchester United
1f1ea_1f1f8.png
2017 LP - Real Madrid
1f1ea_1f1f8.png
2018 EL - Atletico Madrid

Како им се поклопија противниците и на крај Ајакс У19 тимот.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Тој Ајакс У19 го елиминираше Лион што даваше по сто гола на утакмица.

И што примаа исто толку голови од кој стигне. :D

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Што знам, немаше такви негативни забелешки лани :) башка и Јунајтед у лига примаше по 2-3 и од Борнмут и Норвич, не беше нешто тешко гол да дадеш.

ee.png
Реал со честитки до Атлети.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom