Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.747
- Поени од реакции
- 27.747
Ок, праиш муабет за цртан филм режиран од јапонци, big deal, цртан е, со патување низ времето у ејншнт џапанНикад не ми било јасно зашто луѓе со супер моќи би се облекувале ко циркузанти али ОК.
Ми ја прели чашата на одбивност денес коа видов филм што се вика Бетмен Нинџа.
Скроз неам замерка за Тор и тие од Асгард. Нив не ги рачунам у овоа. Оваа замерка не важи за нив.Ок, праиш муабет за цртан филм режиран од јапонци, big deal, цртан е, со патување низ времето у ејншнт џапан
Што се однесува до облеката, dude, сеа да не глумиме ношпал ебаго, правиме муабет за имагинарен универзум и места ко Асгард, Ксандар, Ваканда и ред други, со богови и остали вонземски раси, различни култури и слично, глупо е да се фаќаме за тоа кој како е облечен за имагинарен свет од стрипови каде таквите работи се нормални.
За кои важи?Скроз неам замерка за Тор и тие од Асгард. Нив не ги рачунам у овоа. Оваа замерка не важи за нив.
Па не му е ова лошо друштво уствариThe Hateful Eight
Fight Club
Prisoners
Interstellar
Titanic
Фер.За кои важи?
Ајрон Мен има костим и бејзикли тоа му е моќта.
Не е облечен ко војник, облечен е ко кловн. (ако мислиш на Кептн Америка)Кеп е облечен како војник.
Не сум го глеал филмот, а ни стрипот сум го читал.Црнциве сајдкикс исто се во костим и немаат супер моќи.
Блек Пантер има костим што го прави многу помоќен него што е.
НеДури еве вака како што размислувам..баш сфаќам дека нема нитуеден што се облекува непотребно..
Супермен и Тор си се облекуваат така, како што се облекуваат нивните култури на нивната планета, односно во нивната димензија. Неам замерки и за нив.Али еве фор д сејк оф д аргумент...стварно ме чуди зошто побогу Супермен мора да носи кејп? Као..лета и без него..буквално како мал кејпот негов го поврзував со летањето и ми беше чудно зошто ликови без наметка летаат....и после сфатив дека уствари Супермен е глупиот[DOUBLEPOST=1525052584][/DOUBLEPOST]
Па не му е ова лошо друштво уствари
Бетмен умира на крај?Пишуваме спојлери за Инфинити или рано е уште?
Бетмен умира на крај?
Не знам зашто има тема за суперхеројски филмови, кога во глобала се или DC или Марвел, подобро ќе беше две одвоени теми ко за серииве што има за секоја посебно и терај си дискусија, теории ово оно, а реално може да се развие добра дискусија после инфинити.Пишуваме спојлери за Инфинити или рано е уште?
1. Од порано е договорено да поминат пар недели за спојлер ток.Не знам зашто има тема за суперхеројски филмови, кога во глобала се или DC или Марвел, подобро ќе беше две одвоени теми ко за серииве што има за секоја посебно и терај си дискусија, теории ово оно, а реално може да се развие добра дискусија после инфинити.
Знаеш а се пишуе таму, има спојлери за тие што не глеале а и искрено не глеам причина зашто да нема тема за марвел универзумов, 200 филмови се напраени и се најавени, инфити го означува крајот на 4тата фаза и почеток на 5тата .. на крај краева и за star wars серијалот има тема каде си се дискутира за тој универзум.