- Член од
- 2 март 2017
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 441
Mojov prijatel zema gree LCLX 3.5kw i ne bese zadovolen mnogu cesto pravese defrost i slabo greese ja prodade zema AERI vivax 3.5kw i sega e mnogu po zadovolen.Tie prikaski gi ufrlaa dilercinja na Vajvax...i mnogu bitno, tie sto navodno se zalea tie i nemaa klima od doticnata marka tuku nekoj tamu komsija ili poznanik
Nego ne vrti muabet ....ne mi odgovori na prasanjeto zasto Vajvaks AERI (na K-sajtot sto go reklamiras) kosta ogromni 28.000den?
Прегледај го приврзокот 189678
Bas skoro na drugiot forum procitav deka vo Prilep AERI12 moze da se kupi i za 23.500 sto mi ja potvrduva tezata deka AERI e na kapilara i taa i e realnata cena kako za ECO modelite, i po nisto ne e podobra od drugite im modeli na Vajvask M ,S, ili Q. serija....site se isto s...je drugo pakovanje....samo reklama diga cena na AERI za nesto sto e mnogu slicno po snaga i po moznosti so drugite im poeftni modeli.
Прегледај го приврзокот 189679
Vajvaks sega e Midea....a za midea sekogas vazelo praviloto.....ako sakas 3,5ka za greenje treba da platis 18ka za da dobies 3,5ka, a 12kite sekogas im bile realni 9ki na greenje
A za toa zosto AERI 3.5kw e 27.990den jas nitu sum prodavac nitu monter i ne me prasuvaj mene prasaj vo prodavnica.