Струмица

Сакам да идам да ја посетам Струмица сум слушал бил убав град и желба ми е да отидам да го дзирнам

И шоо било тва гоничката?
разберал лее некој?

Абе преги ги слушах викаа там... Тај крајслеро вика "пипни" и ке промаше и голфо "на к.. ми рипни". :pos2::pos2:

Дани беше у селект. Исто и брат Љубе Бошковски.
Ного јака атмосфера.
:)

Некој ѓупци откраделе голф од штип и повозоиле се до Струмица. Изгледа гледале се го Death Race и инспирирани се биле.

Некој ѓупци откраделе голф од штип и повозоиле се до Струмица. Изгледа гледале се го Death Race и инспирирани се биле.
А и нешто друго да не се направиле? Не верувам полицајците со пушка у раката да ги чекат оти откраделе голф :nesvest:. А фатиле ли ги?:pos:

Пушките низ градо веројатно се биле за брат Љубе. :)

Брат Љубе вчера како шо дојде така си и ојде - ного брзо.

За шо? Оти Дани и бендот на Тоше беа ТАПА!

Дежа ву. Претходнио месец коо бее, сите песни до една ги исвираа и чера, истио маабет... Boring... А за тематиката да не расправам, у есен капетани, капетанки нешто. Фирмата шо ги праве цигарите им треба нов менаџер.

На мен ми беше јако оти првио пат га испуштих, не бех.
Ногоо енергична Дани, и искрено од сите шо бее до са у селект најного она се труде.
За тематиката не коментирам, и на мен не ме ареса.
А Љубе Б. луд се пра, мине низ мене не се ни поздрави. :vozbud:

Сакам да идам да ја посетам Струмица сум слушал бил убав град и желба ми е да отидам да го дзирнам

Пушките низ градо веројатно се биле за брат Љубе. :)
You are welcome in Strumica. Мислам дека многу луѓе од страна што идат им се допаѓа Струмица, ако доаѓаш, пиши да те пречекаме хаха :)

И јас вчера го видех Братот на центаро, и само народ по него му дава совете, - Издржи Брате, тие неможат да те соборат :pos2:.
А шо беше причината за Братот да биде тука?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Утре вечер у Селект е Игор Џамбазов. Ке има нооооооого смех:pos2::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom