V
Viktoranius
Гостин
Smeh ke te utepa,e neli e taka?Saa se pincite na vlast a nii pa ke gi pitame dali znaat so e tva sarkazam,ironija,konfrontiranje,eksplicizam...
Така е бе друже и за тва се насмејах.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Smeh ke te utepa,e neli e taka?Saa se pincite na vlast a nii pa ke gi pitame dali znaat so e tva sarkazam,ironija,konfrontiranje,eksplicizam...
Znam jas ti z'so se smees,setano dete si ti,citas megu redove...Kak e vajvecer avata niz Strumica,ima li narodce?:helou:Така е бе друже и за тва се насмејах.![]()
Kak so gleem jas saa ja peeme pesnata: SITE SPIJAT A NIE SME SAMI...И шоо било тва гоничката?
разберал лее некој?
И шоо било тва гоничката?
разберал лее некој?
А и нешто друго да не се направиле? Не верувам полицајците со пушка у раката да ги чекат оти откраделе голф :nesvest:. А фатиле ли ги?Некој ѓупци откраделе голф од штип и повозоиле се до Струмица. Изгледа гледале се го Death Race и инспирирани се биле.
Сакам да идам да ја посетам Струмица сум слушал бил убав град и желба ми е да отидам да го дзирнам
You are welcome in Strumica. Мислам дека многу луѓе од страна што идат им се допаѓа Струмица, ако доаѓаш, пиши да те пречекаме хахаПушките низ градо веројатно се биле за брат Љубе.![]()
А шо беше причината за Братот да биде тука?