Заради народо нема работа галаксија. Не одат фаци, ного од село имало там.. кој да питам така ми вика.
Тава ми беше маабето и на мене. Сите така кажуват.
Епа ако одат градски деца да излеват тама тогај ке нема од село никој...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Заради народо нема работа галаксија. Не одат фаци, ного од село имало там.. кој да питам така ми вика.
Тава ми беше маабето и на мене. Сите така кажуват.
Ај ако е слушнал некој нешто.. за полицијата шо беше кај градошорци нека пише. Имаше полиција... крајслер и имаше полицајци со пушки од страанта баја полиција имаше и после гледам позади нас еден голф штипски табли возе како луд 160-180 и зад него полицијата го гоне накај градо ојде ај ако знаа некој шо таа работа нека пише баш ме интересира чим имаа пушки полицајците морало е да има нешто!
Јас разберах оти бил голф 3ка-бел и на струмички таблички. Поминаа низ мојта мала, еден крајслер го гонеше.Ај ако е слушнал некој нешто.. за полицијата шо беше кај градошорци нека пише. Имаше полиција... крајслер и имаше полицајци со пушки од страанта баја полиција имаше и после гледам позади нас еден голф штипски табли возе како луд 160-180 и зад него полицијата го гоне накај градо ојде ај ако знаа некој шо таа работа нека пише баш ме интересира чим имаа пушки полицајците морало е да има нешто!
На штипски табли беше двујца бее у голфо 2ка или 3ка (бел голф) така 25-26 години бее црноманести типцитеЈас разберах оти бил голф 3ка-бел и на струмички таблички. Поминаа низ мојта мала, еден крајслер го гонеше.
Дани и бендот на Тоше брзале за вајвечер у Селект...
А тии со полицијата биле познатите новинари, презентери, водители...
Ти дечко чујал ли си за сарказам?е тава е ЛОЛ ... Како може полиција да ги гоне ? И + дани ќе се возе у голф 2-3?:jaj::pos2::pos2:
Piti godali e cujal za Ceca Velickovic pa ke vides so ke ti odgovore?:kesa:Ти дечко чујал ли си за сарказам?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: