Што е со друштвото од основно?

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Со друштвото од основно не се дружам. Со неколку другарки кои тогаш ми беа едни од најдобрите и до ден денеска се поздравуваме кога ќе се сретнеме низ град, ама скоро и на тоа да останува. Се случуваше изминатите една две години да излеземе заедно, да се прошетаме и сл. но само на тоа остануваше. Секој си има сега посебно друштво, и така да сега за сега е на тоа, за понатаму ќе видиме... можеби ќе се прероди минатото, макар што тоа е скоро невозможно.

Член од
21 декември 2009
Мислења
131
Поени од реакции
26
во основно имав само 3 блиску другарки, и само со нив продолжив да се дружам.
другите, одвај на здраво ...

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Обични пријатели. Ништо повеќе. Времето минува, работите се менуваат, луѓето се менуваат. Но некои работи, не се менуваат.

Член од
20 февруари 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
Во основно имав 3 другарки со коишто се дружев, а сега не се дружам повеќе со нив.Се поздравуваме кога ќе се видиме и ништо повеќе.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Сеуште сум си со старото друштво,но сепак имам и нови пријатели.Како и да е едни ми се основците си ги сакам:pipi::smir:

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
со дел однив се гледам почесто а со другиот дел не се гледам почесто бидејки се во странство ама се имам многу со сите од основно..... а да не правиме муабет од средно ехеее одбер дружина бевме....

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.998
Поени од реакции
12.656
Друштвото од основно го киднапираа изванземаљци, го снема...сега брзо една школска ме побара на фејсбук, кога видов во несвест ќе паднев...со неа скоро и да не зборувавме тогаш...ама сега битно ми е пријатељица на фејсбук...божеееее:nesvest:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Друштвото го немам сменето. Од основно па се до ден денес сум во истата клапа. Собравме само по пат во средно уште 3-4 души..

Член од
4 јануари 2015
Мислења
1.151
Поени од реакции
512
Не се дружам со никој од основно ги мразам сите

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
Во контакт сум со неколку другари и другарки од основно, а една ми е и најдобра другарка.

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Аих,насилници беа.Нека се гонат,местото им е во пеколот.
Oчи нејќам да им видам !

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.192
Поени од реакции
13.829
Не ни живеам во мк ама со бандата од основно сме цело време во контакт и кога се враќам дома редовно се гледаме! Најдобрата другарка ми е од основно, во клупа седевме заедно :)

Kajgana Shop

На врв Bottom