Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.702
Јас уште од јануари би го седнал на трибини па пак нека јаде гомна. Ама во клубот друго мислат, најчесто игра прва постава од сите везни играчи шо ги имаме. Далеку е од класа играч уште, нека му е со среќа во новиот клуб.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Знам дека Чан ти е омилен играч али тоа не го менува фактот дека е тежок просек. И клубот да го сакаше ќе го задржеше.
1. Не ми е омилен играч.
2. Клубот сака да го задржи, Емре не сака да продолжи договор.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не да им се посра на реномето, сега стандард ќе рече не мислев така, погрешно ме сфатиле :D

Некогаш кога го гледам Ливерпул, не сфаќам ни што игра ликов само ајде. Уште па лидер ќе бил, ок.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.372
Поени од реакции
43.184
Ај реши се, па да продолжиме со дискусија.

Не сакаат да го задржат или сакаат ама он не сака?
Како и да е, секако нема да е прв план дури и да му продолжат договор.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.372
Поени од реакции
43.184
Па не е „како и да е“ затоа што за 3 минути мењаш став и после бараш сериозен муабет.
Не се вреѓај па ти толку за Чан:D а и ја немам инсајдерски информации како вас, не пратам мацедониан редс на фб

Член од
5 март 2018
Мислења
17.298
Поени од реакции
19.767
А Кеита е веќе договорен со Ливерпул ? Ако е, Ливерпул добива одличен играч, го следам во Лајпциг почесто клучен играч им е. Можи да игра и понапред, не е класичен деструктивец, му одговара стилот на игра кој го преферира Клоп. Нека го собери Клоп и Вернер успат. Ако ја средат и одбраната, читам и со Алисон од Рома се шпекулираше дека сакаат да го земат, тогаш ќе бидат конкурентни за титула за наредна сезона.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не се вреѓај па ти толку за Чан:D а и ја немам инсајдерски информации како вас, не пратам мацедониан редс на фб
Не се вреѓам, само кога дискутираш и напаѓаш држи си го ставот и гледај фактите да бидат на твоја страна.

Факт е дека Ливерпул сака да го задржи, факт е дека веќе 2 години пробува да потпише договор ама неуспешно и факт е дека Емре си гледа други опции (Јуве).[DOUBLEPOST=1521657984][/DOUBLEPOST]
А Кеита е веќе договорен со Ливерпул ? Ако е, Ливерпул добива одличен играч, го следам во Лајпциг почесто клучен играч им е. Можи да игра и понапред, не е класичен деструктивец, му одговара стилот на игра кој го преферира Клоп. Нека го собери Клоп и Вернер успат. Ако ја средат и одбраната, читам и со Алисон од Рома се шпекулираше дека сакаат да го земат, тогаш ќе бидат конкурентни за титула за наредна сезона.

Купен е Кеита, ќе го добие клубот на 1ви јули.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.298
Поени од реакции
19.767
Хм, од кај ми е познато ова...:D
Па ќе пишев сигурно земаат титула ама ми текна на муабетот "следната е наша" и реков да не малерисвам уште од сега .

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Хм, од кај ми е познато ова...:D
Сега стварно мислам дека е озбилна работата ако ги погодат засилувањата на лето, и напаѓачите играат исто како и оваа сезона. Им доаѓа Кеита, и ќе треба да земат голман, дефанзивец и можда уште еден за во средина. Така според мене би биле доволно добри за да му парираат на Сити.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Џан гадно се еба со изјавава. А иначе посветеноста последниве 3-4 месеци му е на највисоко ниво, игра професионално иако е свесен дека од јуни веќе нема да е играч на ЛФЦ.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.668
Поени од реакции
11.748
Џан гадно се еба со изјавава. А иначе посветеноста последниве 3-4 месеци му е на највисоко ниво, игра професионално иако е свесен дека од јуни веќе нема да е играч на ЛФЦ.
па игра за у подобар клуб да се продаде

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom