C
Castiel
Гостин
Очаен обид за сарказам мора да признаам.Ок честити суде, нема повеќе.Само ве молам немојте да ме кажете на татко ми и мајка ми.
![]()
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Очаен обид за сарказам мора да признаам.Ок честити суде, нема повеќе.Само ве молам немојте да ме кажете на татко ми и мајка ми.
![]()
Па што друго можеш да правиш откако ќе те осуди прек суд, сем да бидеш очаен?Очаен обид за сарказам мора да признаам.
Не, за да постапуваш зрело, не мора никој тоа да го заслужи. Зрелоста треба да е лична карактеристика на индивидуата.За да постапува он зрело она треба да заслужи. А во ситуацијава едино нешто што заслужува она е да и ркне во фаца и да и каже тоа што Ставро го пиша погоре.
А зашто претпоставуваш дека е плачење? Гледаш бил сериозен да ја земе за жена. Сигурно и нејзините го очекувале тоа. Само им ја кажал причината зашто прекинале. Плачење е сосема друга работа.Не, за да постапуваш зрело, не мора никој тоа да го заслужи. Зрелоста треба да е лична карактеристика на индивидуата.
А според мене, дури и ркнувањето во фаца е далеку позрело од плачење кај мајка и и татко и.
Али ок, секој со своето.
Кога имаш проблеми во врската, ги решаваш со партнерот. Он не бил во врска со мајка и' и татко и' туку со неа и се што имал да каже, требало да и' каже исклучиво нејзе.А зашто претпоставуваш дека е плачење? Гледаш бил сериозен да ја земе за жена. Сигурно и нејзините го очекувале тоа. Само им ја кажал причината зашто прекинале. Плачење е сосема друга работа.
У кој филм си ? 5 години ја има ебано а тие слушале како стенка,да се неговите свесни тие би го барале момчето а не тој нивКога имаш проблеми во врската, ги решаваш со партнерот. Он не бил во врска со мајка и' и татко и' туку со неа и се што имал да каже, требало да и' каже исклучиво нејзе.
Друго, не отишол да им каже причина поради која прекинале, пошто они технички не ни прекинале тогаш, и' простил. Чуму потребата да се вмешаат родителите или било кој друг?
Си бил ти таму кога он ја ебел, а они слушале?У кој филм си ? 5 години ја има ебано а тие слушале како стенка,да се неговите свесни тие би го барале момчето а не тој нив
Проблемот престанал да е меѓу нив во истиот момент кога отишла кај менторот. Така да проблемот дека е само меѓу нив е сосема погрешно.Кога имаш проблеми во врската, ги решаваш со партнерот. Он не бил во врска со мајка и' и татко и' туку со неа и се што имал да каже, требало да и' каже исклучиво нејзе.
Друго, не отишол да им каже причина поради која прекинале, пошто они технички не ни прекинале тогаш, и' простил. Чуму потребата да се вмешаат родителите или било кој друг?
Да не се пронајде некаде погоре,Доколку керка ти оди со некој 5 години и раскине нема да те гајле зошто, речии ајде сине со следниот поеби се уште 6 години па раскинетеСи бил ти таму кога он ја ебел, а они слушале?
фала курцу...
Ако ќерка ми е возрасна личност, тоа што прави со нејзиниот живот е лично нејзина работа. И не, не би се мешала исто ко што и мене не ми се мешале.Да не се пронајде некаде погоре,Доколку керка ти оди со некој 5 години и раскине нема да те гајле зошто, речии ајде сине со следниот поеби се уште 6 години па раскинете
Ќе ја прекинам овде дискусијава, бидејќи доволно добро те познавам и знам дека ми ја разбра поентата. Исто така знам и дека и до утре да дискутираме, нема да се поместиме од мртва точка. Следново не се однесува конкретно на тебе.Проблемот престанал да е меѓу нив во истиот момент кога отишла кај менторот. Така да проблемот дека е само меѓу нив е сосема погрешно.
Се извинувам на сите кои се најдоа навредени.
Само, нека не ве чуди ако со такви сфаќања тешко успевате да задржите жена до себе.