Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Викањево и нервозата не знам дали се дел од планот![]()

Пуштете Стоук - Евертон. Дур уште се гледа нешто.
Затворај темата не ми стои дека ке ја оправите сега покажува и пред 3 денаА што, шпанска да не е со два тима у лига и 18 чуњеви?![]()

на прав пат сте мајсторишта, претходно покажуваше мислења од петок, сега почна и од сабота.![]()
Пишувавте вчера многу бе? Немаше ПЛНа тапаталк ми покажува дека имате уште 70 мислења така да не ке се баш 4...@Peja989 повторно со наука се бавам[DOUBLEPOST=1521488556][/DOUBLEPOST]Уште 4 се под нас[DOUBLEPOST=1521488660][/DOUBLEPOST]
И ова кажува нешто.
Значи кога ќе дојдеме на крај ќе се појават нови 13Пишувавте вчера многу бе? Немаше ПЛ
2010та влегоа. Памтам затоа што Ди Матео им беше менаџер и изгубија 6-0 од Челзи во прво колоВБА после колку години отпаѓаат? Има 10? Се заседаа бајаги ама претераа со збирањето дедовци и годинава во целост ги испуштија конците од раце и со играчкиот кадар. Еден заебан стадион за гостување помалце![]()

Многу шета низ клубови, не беше по негова вина баш ама не е некој лојален играч. Ако пратат понуда од реал нема да ме чуди да си кидне. Нов договор нека му даваат одма со дупла плата.Салах кога не е Јанг до него си ја пее I am like a bird од Natalie Imbruglia
Да не ми скокнете, исклучителен играч, мислев дека има на почетокот почетничка среќа па ќе опадне ама ништо. Ќе треба Ливерпул набрзо да почне да освојува какви такви трофеи за да избегне Кутињо бр 2 сценарио.