Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Точно. Од сега натаму ќе си функционира добро темата.

Извинете за спамот дечки, ама се багнаа ИД-ата

ЕДИТ
Или не :facepalm::facepalm::facepalm:

Викањево и нервозата не знам дали се дел од планот :toe:

@Dani[DOUBLEPOST=1521487570][/DOUBLEPOST]@Dani а и ако има некој друг активен, нека закачи некој спам, за прогураме побрзо.[DOUBLEPOST=1521487709][/DOUBLEPOST]@Dani а и ако има некој друг активен, нека закачи некој спам, за прогураме побрзо.

Последно уредено:
Сепак да се потсетиме дека и шизофренава агресија што е останата од Мурињо ви ги преслуша екипите :icon_lol:

@Dani

Чекај ќе пробам со мамец да привлечам членови да пишат нешто.

ПЛ Е НАЈЈАКА ЛИГА У СФЕТ!

Пуштете Стоук - Евертон. Дур уште се гледа нешто.

А што, шпанска да не е со два тима у лига и 18 чуњеви? :D

Меси вс Боатенг? :D

ВБА после колку години отпаѓаат? Има 10? Се заседаа бајаги ама претераа со збирањето дедовци и годинава во целост ги испуштија конците од раце и со играчкиот кадар. Еден заебан стадион за гостување помалце :D

Најбољи филм досега шо сум гледал е оној на брат му кога му ја скршија кичмата.

на прав пат сте мајсторишта, претходно покажуваше мислења од петок, сега почна и од сабота. :icon_mrgr:

@Peja989 повторно со наука се бавам[DOUBLEPOST=1521488556][/DOUBLEPOST]Уште 4 се под нас[DOUBLEPOST=1521488660][/DOUBLEPOST]
на прав пат сте мајсторишта, претходно покажуваше мислења од петок, сега почна и од сабота. :icon_mrgr:

И ова кажува нешто.

Значи кога ќе дојдеме на крај ќе се појават нови 13 :D Пишувавте вчера многу бе? Немаше ПЛ

Салах кога не е Јанг до него си ја пее I am like a bird од Natalie Imbruglia :icon_lol:

Да не ми скокнете, исклучителен играч, мислев дека има на почетокот почетничка среќа па ќе опадне ама ништо. Ќе треба Ливерпул набрзо да почне да освојува какви такви трофеи за да избегне Кутињо бр 2 сценарио.

Последно уредено:
ОВА Е СПАМ!!! ОВА Е СПАМ!!! ОВА Е СПАМ!!! ОВА Е СПАМ!!! ОВА Е СПАМ!!! ОВА Е СПАМ!!!

ОВА Е СПАМ!!! ОВА Е СПАМ!!! ОВА Е СПАМ!!! ОВА Е СПАМ!!! ОВА Е СПАМ!!!ОВА Е СПАМ!!!

Кој би рекол, сепак овие Ватфорд и да не биле до толку јаки за 4-1 да тепаат екипа која што се бори за пласман во Европа......кој би рекол?????????

@Peja989 повторно со наука се бавам[DOUBLEPOST=1521488556][/DOUBLEPOST]Уште 4 се под нас[DOUBLEPOST=1521488660][/DOUBLEPOST]

И ова кажува нешто.

Значи кога ќе дојдеме на крај ќе се појават нови 13 :D Пишувавте вчера многу бе? Немаше ПЛ
На тапаталк ми покажува дека имате уште 70 мислења така да не ке се баш 4...

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

ВБА после колку години отпаѓаат? Има 10? Се заседаа бајаги ама претераа со збирањето дедовци и годинава во целост ги испуштија конците од раце и со играчкиот кадар. Еден заебан стадион за гостување помалце :D
2010та влегоа. Памтам затоа што Ди Матео им беше менаџер и изгубија 6-0 од Челзи во прво коло :D

И сега кашла форумов бе

Салах кога не е Јанг до него си ја пее I am like a bird од Natalie Imbruglia :icon_lol:

Да не ми скокнете, исклучителен играч, мислев дека има на почетокот почетничка среќа па ќе опадне ама ништо. Ќе треба Ливерпул набрзо да почне да освојува какви такви трофеи за да избегне Кутињо бр 2 сценарио.
Многу шета низ клубови, не беше по негова вина баш ама не е некој лојален играч. Ако пратат понуда од реал нема да ме чуди да си кидне. Нов договор нека му даваат одма со дупла плата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom