T
Tetro
Гостин
Јас сум за, дали Вие би прифатиле за разговори на било која тема, ама притоа да не заглавите со одговорите е прашањето мое?Би додала ... некој на кој ќе можам да му кажам се и да разговарам за која било тема.
Јас сум за, дали Вие би прифатиле за разговори на било која тема, ама притоа да не заглавите со одговорите е прашањето мое?Би додала ... некој на кој ќе можам да му кажам се и да разговарам за која било тема.
Другар, лично јас секогаш би прифатила да разговарам со него на која било тема и да станам негов соговорник во истата без никакви обиди за вртење тема, бегање или одложување на одговорот ако ми е поставено прашање. Сепак мое лично мислење, не прам муабет за сите од понежниот пол.Јас сум за, дали Вие би прифатиле за разговори на било која тема, ама притоа да не заглавите со одговорите е прашањето мое?
Прашањето ми беше со нагласок Вие (исто како и Ти, само во друга смисла). Ретки се тие кои размислуваат како тебе толку отворено, ова од искуство ти зборувам. Повеќето се прават срамежливи и неупатени.Другар, лично јас секогаш би прифатила да разговарам со него на која било тема и да станам негов соговорник во истата без никакви обиди за вртење тема, бегање или одложување на одговорот ако ми е поставено прашање. Сепак мое лично мислење, не прам муабет за сите од понежниот пол.
Јас пак те сватив демек "Вие жениве". Па искрено да ти кажам немам многу заприметено на форумов зш сум тазе дојдена (иако од порано рег.) ама за општо во животов во право си. Добро не за џабе сме различни со поинакви карактери и размислувања. И во двата пола имат некој шо се повлечени и не сакет да разговарет секогаш на каква било тема.:smir:Прашањето ми беше со нагласок Вие (исто како и Ти, само во друга смисла). Ретки се тие кои размислуваат како тебе толку отворено, ова од искуство ти зборувам. Повеќето се прават срамежливи и неупатени.
Па дури ме изненади и што одговори на прашањето, повеќето форумџики ги скокаат директните прашања на вакви теми :smir:
Штета што не сум талентиран за музика, инаку ќе бев диџеј со бесна техника на скречувањеПовеќе сакам бринети но девојкава е перфекција...
Very,Very cuteШтета што не сум талентиран за музика, инаку ќе бев диџеј со бесна техника на скречување
Еве уште едно видео.
:O,taman ko za tebe 185 sum,hihi,so 77kg,mhmhmh,ko po tvoja merka da me praele)))E sea za muzikata,ke me karas moze,ali nema vezeПовисок од мене барем десетина cm...а тоа значи околу 185, а за изгледот не можам да потенцирам некои карактеристики, немам универзални работи што ми се свиѓаат кај сите машки, тоа е индивидуално. Сепак преферирам смеѓи, со подолга косичка, и не знам зошто, ама слаби Повеќе улога ми игра карактерот и однесувањето, а и МНОГУ ми значи каква музика ќе слуша...во тој поглед сум многу строга
Што има негативно во тоа?Не сакам ни некое преубаво машко, па секоја втора женска да се загледува во него.