T
Tetro
Гостин
Би додала ... некој на кој ќе можам да му кажам се и да разговарам за која било тема.
Јас сум за, дали Вие би прифатиле за разговори на било која тема, ама притоа да не заглавите со одговорите е прашањето мое?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би додала ... некој на кој ќе можам да му кажам се и да разговарам за која било тема.
Јас сум за, дали Вие би прифатиле за разговори на било која тема, ама притоа да не заглавите со одговорите е прашањето мое?![]()
Другар, лично јас секогаш би прифатила да разговарам со него на која било тема и да станам негов соговорник во истата без никакви обиди за вртење тема, бегање или одложување на одговорот ако ми е поставено прашање. Сепак мое лично мислење, не прам муабет за сите од понежниот пол.
Прашањето ми беше со нагласок Вие (исто како и Ти, само во друга смисла). Ретки се тие кои размислуваат како тебе толку отворено, ова од искуство ти зборувам. Повеќето се прават срамежливи и неупатени.
Па дури ме изненади и што одговори на прашањето, повеќето форумџики ги скокаат директните прашања на вакви теми :smir:
Повеќе сакам бринети но девојкава е перфекција...
Штета што не сум талентиран за музика, инаку ќе бев диџеј со бесна техника на скречување
Еве уште едно видео.
:O,taman ko za tebe 185 sum,hihi,so 77kg,mhmhmh,ko po tvoja merka da me praeleПовисок од мене барем десетина cm...а тоа значи околу 185, а за изгледот не можам да потенцирам некои карактеристики, немам универзални работи што ми се свиѓаат кај сите машки, тоа е индивидуално. Сепак преферирам смеѓи, со подолга косичка, и не знам зошто, ама слабиПовеќе улога ми игра карактерот и однесувањето, а и МНОГУ ми значи каква музика ќе слуша...во тој поглед сум многу строга
![]()
Не сакам ни некое преубаво машко, па секоја втора женска да се загледува во него.