U
UniqueGirl
Гостин
Ханзо.АКО ПОЗНАВАТЕ ВАКОВ ФРАЕР НА ФОРУМОТ ,НЕКА ПИШЕ.
Ханзо.АКО ПОЗНАВАТЕ ВАКОВ ФРАЕР НА ФОРУМОТ ,НЕКА ПИШЕ.
Ти го бараш solunski - шеикот си отиде :icon_neutда биде со црна или сатирана коса
-да има убаво лице
-убави бели заби(насмевка)
-да има убаво тело
-стомачни обавезно
-да биде духовит
-да ме сака повкеке од се
-да не пие(мозе минимално)
-да не пуси
да не се коцка, може да ме стави на облог
АКО ПОЗНАВАТЕ ВАКОВ ФРАЕР НА ФОРУМОТ ,НЕКА ПИШЕ.
Може да ме контактираш по ПП у тој случај!!!Dreamboy - Дечко кој знае како да ме спушти на земја кога летам превисоко.
и колку пари даваш за тој што ке се пријави, оти тоа е прва класа лет ...да биде со црна или сатирана коса
-да има убаво лице
-убави бели заби(насмевка)
-да има убаво тело
-стомачни обавезно
-да биде духовит
-да ме сака повкеке од се
-да не пие(мозе минимално)
-да не пуси
да не се коцка, може да ме стави на облог
АКО ПОЗНАВАТЕ ВАКОВ ФРАЕР НА ФОРУМОТ ,НЕКА ПИШЕ.
Мислам дека ти треба „дечко“ проектил земја-воздух. (џст кидин`)Dreamboy - Дечко кој знае како да ме спушти на земја кога летам превисоко.
Не. И треба ловџија. Со пушка. За кога лета, тој да ја симне доле.Мислам дека ти треба „дечко“ проектил земја-воздух. (џст кидин`)
Хахаха... Да тоа би било поприфатливоНе. И треба ловџија. Со пушка. За кога лета, тој да ја симне доле.
Би додала ... некој на кој ќе можам да му кажам се и да разговарам за која било тема.Совршенството не постојт сепак My Dreamboy ... некој кој знае да ме насмее до солзи, некој кој ќе ме почитува, разбира и сака онаква каква што сум самата јас, некој во чие присуство ќе се чуствувам секогаш пријатно, некој кој секогаш ќе бидит искрен и отворен спрема мене, некој во кој ќе имам доверба ... едноставно да е човек по душа. :smir: