Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
За Ловрен не ми се ни дискутира веќе, му ебам кретенот одвратен. Пази, вчера имаше изјава како увек паркирале автобус, тоа се очекувало од нив, тапа игра бла бла. Абе КРФ ТИ ЕБАМ СЕЉАЧКА, изиграј една асална сезона у кариера и збори. Пола награда, не трофеј, НАГРАДА нема освоено, јаде гомна ко да е Бекенбауер. Уствари грешка, освои една награда за играч на месец у клуб, кога од сожалување му ја дадоа пошто го просераваа по нет и копиљ еден му пиша дека ќе му го убиел семејството.
Точно Пеја, лош штопер е Ловрен, дно, очај, беда, но денес не беше он крив за головите, нарочито не за првиот ради тоа што изгубил воздушен дуел од ЛУАКУ, тоа пробувам да ти го кажам. Што не јадеш гомна за Салах бе? Или дал 30 гола сезонава и не смее да се писне за него, а реално најслаб играч ви беше денес, не можеше со топка да се состави.[DOUBLEPOST=1520731337][/DOUBLEPOST]
а која е таа уствари? :cautious:
Трент Александар Арнолд, такозвани дно. :D

Точно Пеја, лош штопер е Ловрен, дно, очај, беда, но денес не беше он крив за головите, нарочито не за првиот ради тоа што изгубил воздушен дуел од ЛУАКУ, тоа пробувам да ти го кажам. Што не јадеш гомна за Салах бе? Или дал 30 гола сезонава и не смее да се писне за него, а реално најслаб играч ви беше денес, не можеше со топка да се состави.

Како не е виновен бе Стек кога како штопер губи два воздушни дуели и поради истите примаме гол? Ако не можеш да му земеш воздушен дуел, остави го нека прими топка па бркај го доле, гурај го, прави му фаул, влечи го. Дуелите не беа во 16ник па да има шанса за пенал туку на 25-30 метри од гол ако не и подалеку.

Зошто да се збори за Салах, за една лоша утакмица у сезона? Тристапеес гола има дадено и на една не дал гол и не изиграл на ниво на кое што сме навиканти да го глеаме сезонава и треба да мрчам?

Пишав у првиот пост ама имаш изглеа проблем некој, па не дочитуваш него се леташ со репликиве, играчите на Ливерпул изиграа колку што им беше дозволено, Мурџо постави добра тактика и неговите играчи си ја завршија работата а истата им беше олеснета поради дебилот Ловрен кој на два пати испадна магаре. Да, Лукаку не е Белами па да е лесно да му зимаш воздушен дуел ама зошто ВВД бе не ги изгуби воздушните дуели? Ловрен треба да знае што му е јака страна (доколку ја има), што му е слаба и да го искористи тоа во дуел со Лукаку. Па Лукаку не е господ бог ебате, па да не можеш да му земеш дуел. Стварта е што Ловрен е егоцентрик, дебил, кретен и малоумна стока во едно и е палач, не размислува и прави глупости. Она што сакам да кажам, Кара го кажа пред година дена кога го интервјуираше Лукаку.

„Зошто си поснажен од мене, ќе те оставам да примиш топка, ќе ти оставам простор и ќе пробам на брзина да те добијам“ Ловрен е дебил, не размислува.

Се согласувам со Пеџа, не дека офанзивава на Пул сјаеше, сите беа отсечени сем Фирмино кој шутна 2-3 пати ама еднаш барем одбраната на Ливерпул да го извади нападот кога триово ќе имаат лош ден. За Ловрен исто го сфаќам зошто Смолинг наш е скроз истиот нивни Ловрен. Денес се ишлепа на дефанзивата на Баји, Јанг, Томинеј, Фелаини и Матиќ и фатил таму команда при крај го гледам кажува кој каде да иде, абе бегај таму.

Најдобро ќе беше да се степаа двајцата, да јадеа суспензии, раат и двата тима :D

Последно уредено:
За Ловрен не ми се ни дискутира веќе, му ебам кретенот одвратен. Пази, вчера имаше изјава како увек паркирале автобус, тоа се очекувало од нив, тапа игра бла бла. Абе КРФ ТИ ЕБАМ СЕЉАЧКА, изиграј една асална сезона у кариера и збори. Пола награда, не трофеј, НАГРАДА нема освоено, јаде гомна ко да е Бекенбауер. Уствари грешка, освои една награда за играч на месец у клуб, кога од сожалување му ја дадоа пошто го просераваа по нет и копиљ еден му пиша дека ќе му го убиел семејството.
Да не се лажеме, има пола награда добиено. Го одбраа за најдобар играч на месецот во Ливерпул заедно со Салах тогаш кога некој пубертетлија му се закануваше на инстаграм.

Иначе кој киксер е овој Кристиансен ... мозок ке му испијат на Камп Ноу...
Maliot e ushte UUUU SHOK od greshkata protiv Barca. Kje bide stub na Camp Nou i iden John Terry.

Mozok samo Willian mozhe da ispie so bomba od 25 metra. Pa ako bea 2 stativi na Stamford, na Camp Nou spored kosmichkite i ostanatite sili mora da se 2 gola. 2-2 taman : ))

Dvojkava me asocira na ... vtoro mesto... mesto pod shampioniot.. najgolemiot luzer.

Последно уредено:
Maliot e ushte UUUU SHOK od greshkata protiv Barca. Kje bide stub na Camp Nou i iden John Terry.

Mozok samo Willian mozhe da ispie so bomba od 25 metra. Pa ako bea 2 stativi na Stamford, na Camp Nou spored kosmichkite i ostanatite sili mora da se 2 gola. 2-2 taman : ))

Dvojkava me asocira na ... vtoro mesto... mesto pod shampioniot.. najgolemiot luzer.

:pos:

Kristensen na klupa protiv Barcelona..

Последно уредено:
Последно уредено:
Sho se cepish ko pi*ka nekoja u 7 sabajle :D
Kje zavrshime top 4? ima shansi spored tebe? i kakvi ti se prognozite za so barcelona?

Ке ви треба многу среќа за да завршите во топ 4, и нема да ја поминете Барселона.

Се согласувам со Пеџа, не дека офанзивава на Пул сјаеше, сите беа отсечени сем Фирмино кој шутна 2-3 пати ама еднаш барем одбраната на Ливерпул да го извади нападот кога триово ќе имаат лош ден. За Ловрен исто го сфаќам зошто Смолинг наш е скроз истиот нивни Ловрен. Денес се ишлепа на дефанзивата на Баји, Јанг, Томинеј, Фелаини и Матиќ и фатил таму команда при крај го гледам кажува кој каде да иде, абе бегај таму.

Најдобро ќе беше да се степаа двајцата, да јадеа суспензии, раат и двата тима :D

Абе еве и со Марио коментирам на фејсбук баш, се смееме дека два пати промаши клучен дуел глупакот по кој паднаа двата голови. Не знам стеков тенискиов мастер што ми глуми лудило тука, мада претпоставувам води инает за лајкови, знае дека сум у бонус и мајка би му ебал на тоа сељакот босански со хрватски пасош па си игра курот со мене.

@Stefan-kobe бро, Ловрен не изгуби воздушен дуел од Лукаку пошто не ни имаше дуел. Курлето усташко НЕ СЕ НИ ОБИДЕ ДА СКОКНЕ на топка него како умрен стоеше позади Лукаку. Тоа е чист срам за секој одбранбен играч, да не рипнеш на топка со глава што иде накај тебе па макар и Кинг Конг иде на таа топка. Лупни се у него и чао, ко прво немаше Лукаку така да ја удри топката, ко второ може ќе се удреше у таа глупава хрватска тиква, трето дупка остаи. Тоа се тие основни работи што ги нема Ловрен. Еден Кордоба со 1 и 20 им рипаше на врат на противнички шпицови а не па овој куртон од 190, дете му ебам преценето.

Како не е виновен бе Стек кога како штопер губи два воздушни дуели и поради истите примаме гол? Ако не можеш да му земеш воздушен дуел, остави го нека прими топка па бркај го доле, гурај го, прави му фаул, влечи го. Дуелите не беа во 16ник па да има шанса за пенал туку на 25-30 метри од гол ако не и подалеку.

Зошто да се збори за Салах, за една лоша утакмица у сезона? Тристапеес гола има дадено и на една не дал гол и не изиграл на ниво на кое што сме навиканти да го глеаме сезонава и треба да мрчам?

Пишав у првиот пост ама имаш изглеа проблем некој, па не дочитуваш него се леташ со репликиве, играчите на Ливерпул изиграа колку што им беше дозволено, Мурџо постави добра тактика и неговите играчи си ја завршија работата а истата им беше олеснета поради дебилот Ловрен кој на два пати испадна магаре. Да, Лукаку не е Белами па да е лесно да му зимаш воздушен дуел ама зошто ВВД бе не ги изгуби воздушните дуели? Ловрен треба да знае што му е јака страна (доколку ја има), што му е слаба и да го искористи тоа во дуел со Лукаку. Па Лукаку не е господ бог ебате, па да не можеш да му земеш дуел. Стварта е што Ловрен е егоцентрик, дебил, кретен и малоумна стока во едно и е палач, не размислува и прави глупости. Она што сакам да кажам, Кара го кажа пред година дена кога го интервјуираше Лукаку.

„Зошто си поснажен од мене, ќе те оставам да примиш топка, ќе ти оставам простор и ќе пробам на брзина да те добијам“ Ловрен е дебил, не размислува.

Прво, деки нема брзина да се носи со Лукаку, затоа и се обидуваше да не му остави простор да спушти топка. Лукаку и он вчера бркаа топка во второ полувреме од центар некаде, каде што деки имаше можеби 3-4 метри head start, и Лукаку успеа да го стигне до топката, и да влезе во дуел со него. Е сега, вирџил у второ му покажа како треба, не дозволувајки му на Лукаку ниту да прими, ниту да спушти топка со глава, ама штетата веќе беше направена.

Вториот гол иде на негова душа во комбинација со голманот, ама вчера таа ви беше најслабата карика и тоа Јунајтед се обиде да го искористи. Не можеш да очекуваш од централниот да го добие секој воздушен дуел против Лукаку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom