Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
На Палас им земаа бод во 90+...сеа ако земат бод во иста ситуација....

ете сепак не

Колку глуп тим чоече.

Ајде, очекував јас и многу потежок меч од ова така да задоволен сум од ова.

Супер што тепавме (y)

Малце се мачевме ама мора да се билда од добрите работи од мечот.

Битна победа.
Не играме на високо ниво и ако можеше да тепаме и убедливо, али дава нада дека може да се докопаме до место за ЛШ со оглед на тоа колку и да се моќни Пул у одбрана им играат Ловрени Кловани и Торнт Андролди, а пола тим на Кокошките се со мисли каде трансфери ќе прават. Така да Нада задња умира.:D

Колко би га само тепаја овога Морату. Типично шпанско лигле. Ама онија од онуј Ребелде Веј серију, изиграва ми Паблу на терен. Куде најдесва овога да купив, треба алфа мужјак у напад, не ебани Џастин Бибери, куде овј ќе дава голови и ќе се плашив играчи од њега, промашија е професију, боље тамо манекен, лигле глупо. Много ме нервира, ни ја сам не знам зашто, ваљда зашто е убаФ.

Да не дадеа втор гол на крај 1-1 [emoji19]
Журу какви промашувања човече [emoji45] не му иде тоа е.
Чекаме среда да видиме до кај сме позче.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Влезе Бакајоко и одма примивме гол :D :D

Kristensen na klupa protiv Barcelona. Bez Morata sekako, so lazhna 9ka... Kante kje griza u sredina, pa ako imame malce srekja (ne ko prviot mech 20 stativi) ko toj u 2012 revanshot kje bide top.

Willian se nadevam kje im go nacuka u 90ta.

Последно уредено:
Не знам зошто ама мислам дека ако би добил шанса еден од Бакајоко или Дринквотер ептен добро би изиграл против Барса...

Го сонував јас и реваншот. Да се надеваме дека и овој пат ќе ми испадне точно затоа што заврши 2-2 откако водевме 0-2, Конте полуде од славење :icon_mrgr:

Го сонував јас и реваншот. Да се надеваме дека и овој пат ќе ми испадне точно затоа што заврши 2-2 откако водевме 0-2, Конте полуде од славење :icon_mrgr:
До среда уште 20 пути ќе сањаш, нема да ме чуди и некоја Астрална проекција да направиш, да ти излета телото у друга димензија.

Пази го ова :D

Стастика на Мората во последните 10 меча (на 9 има играно од тие 10)

Одиграни минути: 397 (просек од 9 утакмици дека играл само едно полувреме)
Голови: 0
Асистенции: 1
Жолти картони: 5
Црвени картони: 1

Психата е страшна работа што никој не ја перцепира кога прати спорт (за жал)

Мората веќе 3-4 месеци не постои..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom