Очигледно Клоп не бил задоволен од денешните перформанси на Салах... [emoji6]

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke ми биде криво ако испадне Палас. Заха има енормно многу напреднато.
Добар бек е, ќе оди кај и да е во некој поголем клуб.Ван Анхолт во Сандерленд беше
најсветла точка пред да испаднат, интересен играч.
На Челзи играч беше ама го шетаа по позајмици, стандард за нив
Sent from my iPhone using Tapatalk
а ТАА не е битно што отиде во соблекувална после финтата на Рашфорд.
Просек кој секогаш дава 150% од своите можности и играч кој играше во најлошите 5-6 години во последните 20-30 години во тимот на Интер. Гомна како Брозовиќ просперираат у тимов со курчење на скоро секој меч, додека Рано ниту некогаш се има побунето за нешто ниту има нешто лошо направено кон тимот. Да играше у ерата на Самуел играчиште ќе беше, ама он ги имаше Андреоли и Хуан за партнери скоро цела кариера.Ранокија е просек кој е желен да игра за Интер, ништо повеќе и оправдано му е ебена мртва мајка.
Мене многу смешен ми беше коа ја промаши топката при лизгачкиот старт врз Рашфорд и тоа два пати, а патем си ја собра топката со раце, за секој случај да не му избега.
Абе као Смолинг да го гледам, така да потполно ги разбирам хеви металциве што го хејтаат.
Просек кој секогаш дава 150% од своите можности
Стварно го нема цел денСериозно очекуваш да се појави на форумов во скоро време...