- Член од
- 16 јануари 2013
- Мислења
- 4.017
- Поени од реакции
- 8.344
Не бе, дерби обично гледам или некој од овие јаките.. зш ме прашуваш?![]()
Заслужуваше Фергусон многу подобро од ова
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе, дерби обично гледам или некој од овие јаките.. зш ме прашуваш?![]()
Попрецизно не моеше да ја опишиш....Одбранана им е составена од Ловреновци...

Им се враќа тимот од два гола негатива, ептен битна победа во 90та и гревовиве на мене мислат
![]()

Ama jas ne sum rekla takvo nesto nezz :SОкеј, на секој коментар мора интересна да се правишТи си таа што се јачаше летоска дека твојот Манчестер ќе гази се пред себе, дека Мурињо ќе ги препороди со трансферите и со неговиот стил на игра, а сега гледам дека и тебе не ти е сеедно како ти мизерува клубот. Така да не знам, не една недела, до крај на мај не треба да искачаш од шпајз, не една недела , што се однесува до фановите на најдобриот тим во светот, Манчестер Јунајтед
И стандард одбранбен механизам : Ama jas nesu rekla takvo neso hhh , samo rekov deka ke osvojat, a ne deka ke gazat sfe pred sebe
)Попрецизно не моеше да ја опишиш.![]()
Таман си, многу едноставно он поинт ја долови со една проста реченица.Реално брат, прв пат после 150 илјади години имаме покомплетна одбрана од Јунајтед. После Пепе, Арбелоа, Хипија, Кара и Рисе, конечно може да се каже дека одбранава, личи на нешто. Не викам дека тогаш била боља од таа на Јунајтед, зошто тој период и вие имавте богови али ова сега, срам за фудбал.
Smalling десет сезони ќе ги направи, тестимониал ќе треба да му прават. Кажи ми во кој универзум е тоа нормално? Само ние и Арсенал останавме со толеранција кон.. е вакви.Реално брат, прв пат после 150 илјади години имаме покомплетна одбрана од Јунајтед. После Пепе, Арбелоа, Хипија, Кара и Рисе, конечно може да се каже дека одбранава, личи на нешто. Не викам дека тогаш била боља од таа на Јунајтед, зошто тој период и вие имавте богови али ова сега, срам за фудбал.