Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.733
- Поени од реакции
- 52.675
Сакаш да те бришам?Немам видено по геј игра.
Сакаш да те бришам?Немам видено по геј игра.
Геј е брат, подобро да играм фудбал менаџер.Сакаш да те бришам?
Тоа ќе биде март 2019 кога ќе излезе новата ера со нови 3 експанзии, а до тогаш silence .Ај и Voidlord нека тргнат
Па да ти кажам искрено и ја од мука ја играм играва дур не излезе WarCraft 4.Геј е брат, подобро да играм фудбал менаџер.
Изгледа не си играл Heroes III of Might & Magic па ќе видиш живот.имаат ли живот тие будали?
bega beaj letto, uz pivo, ke te naucam
ne placi pravo
Каков хипстер си со тројкава. Сум ја играл уште пред 16-17 години. И не, не е боље од четворката, петката и шеската !!!Изгледа не си играл Heroes III of Might & Magic па ќе видиш живот.
btw, hearthstone is gay.
@wot also.
bega be gay oj bidi bdsm dungeon master d&dКаков хипстер си со тројкава. Сум ја играл уште пред 16-17 години. И не, не е боље од четворката, петката и шеската !!!
d&d е за неинвентивни нубови што сакаат да цртаат мапи, да прават генерични квестови и да гледаат све механички! Почнувате сите у меана, ве наоѓа тажниот Елф, што си го бара мажот и идете низ мапа да тепате и да кампате дур ве напаѓаат волци.bega be gay oj bidi bdsm dungeon master d&d
Изглеа не си играл баш многу ти Хироус.[DOUBLEPOST=1519992809][/DOUBLEPOST]Четворката врска нема со животот. Тоа најчесто ќе го сретнеш во комјунитито и е објективен став.И не, не е боље од четворката, петката и шеската !!!
Математиката е ако ги немаш картите тогаш се исплати да ги искрафташ голден за или да си добиеш бесплатни голден копии, или да добиеш нешто плус даст ако ги бришеш. Доголку веќе ги имаш картите во нормална верзија, не ти се исплати да правиш било што.Дали некој има направено математика за дастот што може да се исфарма со почетоков на новава ера ?
По мојата весела математика испаѓа дека може да се заработи нешто :
За 6000 даст крафтам 3 златни епика (3 х 1600) и 3 обични (3 х 400) ( 2 џина и 1 ајс блок зошто веќе еден имам).
ХС на почеток на ерата ми дава 4800 даст за златните епици и плус ги дисеншантам златните за 1200 даст. Со дастот доаѓам на 0 но 3 обични епици ми испаѓаат гага.
Ако на ова ги додадам 400 даст за крафтање 2 златни мурлоци , 400 даст на почеток на ерата и доаѓам на 0. Ги дисеншантам 2 златни мурлоци за по 50 даст и на крај испаѓам со 100 даст гага.