Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.556
- Поени од реакции
- 26.319
За кого гласаше што собра 5 пака ?Ne bese ova nekade za vreme na sv. jovan? Togas gledav nekoj turnir..
Tek sea nesto stigna.
За кого гласаше што собра 5 пака ?Ne bese ova nekade za vreme na sv. jovan? Togas gledav nekoj turnir..
Tek sea nesto stigna.
Најверојатно за Фроузен, што изгуби во финале.За кого гласаше што собра 5 пака ?
A кој победи ?Најверојатно за Фроузен, што изгуби во финале.
Том60229 победиA кој победи ?
Ја само знам дека гласав за Коленто и добив 1 пак што значи дека изгубил у групата.
Izgleda za toj so vika donef, frozen. Neverojatna srekja, i minatiot pat go pogodiv pobednikot ama togas samo 3 paka stignaa mislam.За кого гласаше што собра 5 пака ?
Ќе бидеКакви ствари ми се случуваат кога пробувам да стигнам до леџенд, не е можно. Не ми се верува како може ниту еднаш да немам бар малце среќа и се да си заврши лесно, без маки и нервози.
Си стигнав до ранк 1 со Паладин, добро одеше. После почнав да играм само мирор мечови кои ми се ептен 50-50, па решив да префрлам на Ворлок за да ја завршам работата. Пак се супер си оди, тепам четири паладини по ред, доаѓа партијата за леџенд, и играта ми дава Прист (прва партија против Прист денес) кој беше направен специјално за да го тепа мојот Ворлок. И нормално, изгубив
Пуштам следна партија, си се враќа се во нормала против Паладин и пак стигам да играм за леџенд и повторно место да ми даде некој од многуте паладини, ми дава Ворлок. После скоро 40 минути мачење во миророт, со изиграни Н'Зот и Гулдан од двете страни, умрев во фатиг, а не успеав да го тепам поради ЕДЕН ДЕМИЏ
Оти рејџ квитна бе педер еден? Не го добив квестот и сеа сум квест мањак.Какви ствари ми се случуваат кога пробувам да стигнам до леџенд, не е можно. Не ми се верува како може ниту еднаш да немам бар малце среќа и се да си заврши лесно, без маки и нервози.
Си стигнав до ранк 1 со Паладин, добро одеше. После почнав да играм само мирор мечови кои ми се ептен 50-50, па решив да префрлам на Ворлок за да ја завршам работата. Пак се супер си оди, тепам четири паладини по ред, доаѓа партијата за леџенд, и играта ми дава Прист (прва партија против Прист денес) кој беше направен специјално за да го тепа мојот Ворлок. И нормално, изгубив
Пуштам следна партија, си се враќа се во нормала против Паладин и пак стигам да играм за леџенд и повторно место да ми даде некој од многуте паладини, ми дава Ворлок. После скоро 40 минути мачење во миророт, со изиграни Н'Зот и Гулдан од двете страни, умрев во фатиг, а не успеав да го тепам поради ЕДЕН ДЕМИЏ
Уште бев напнат од тоа што го пишав, поима немам зошто воопшто пак уклучивОти рејџ квитна бе педер еден? Не го добив квестот и сеа сум квест мањак.
https://playhearthstone.com/en-us/blog/21492187/do koa ke trae wild arena? ke moes da biras pomegu standard i wild ko u rangiranoto igranje?