Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто Атанас и Тино се богови на македонското глумиште, па секој лош збор за нив е автоматски невалиден?

:pos::pos::pos::pos::pos: Ти ако си изгледал бар три сериозни претстави во животот, јас еве на....

Точно! :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Не реков дека се најдобри од сите, туку реков дека се добри. Наместо да се кезиш оди гледај престави. Јас сите престави ги имам изгледано. Бирај која сакаш да ти ја раскажам...

Не реков дека се најдобри од сите, туку реков дека се добри. Наместо да се кезиш оди гледај престави. Јас сите престави ги имам изгледано. Бирај која сакаш да ти ја раскажам...
Па единствено за најдобрите не може да има дискусија дали се добри/одлични/ватевр или лоши. Ко јас сега да изјавам Кјубрик е еден од најдобрите и ти да ми речеш не е така. Тоа не може да биде во никој случај. Можеш да кажеш дека Кјубрик тебе лично не ти се допаѓа (исто и јас и било кој), но стои фактот дека е еден од најдобрите. За сите други што не се на врвот мора да има дискусија (иако за театар комедија постоењето на таа дискусија е апсурдно).

1. Како ти се допадна стриптизот што наводно се случува во Вардарски пастуви? :icon_lol:
2. Што мислиш за Вечната куќа и лавината награди што ги собра?
3. Раскажи ми било која од поновите претставите на ФДУ, одамна немам изгледано ниту една.

За Стенд Ап не ги бива, признавам. А не ни кажав дека се добри за на сцена. Туку реков да ги види/видите во театар. Секој глумец е различен на театар и на стенд ап. Ете пример е Никола Тодороски, Охриѓанецот. За стенд ап е најдобар во Македонија, дури подобар од Сашко Коцев, али во театар или емисија/филм дупка е.[DOUBLEPOST=1519506309][/DOUBLEPOST]

Па гледај ги во театар. Не збориме за Бубамара. Зборот ми беше за во театар. Ќе го смениш мислењето експресно.
Или не знаеш што е стендап или стварно не знаеш шо е стендап :pipi:

Кили ли е водител? :pos: Наркоман со сопствена лабораторија за ганџа е водител, е толку е престижно срањето. :pos:

По сликава на профил се гледа каков човек си.
Знам, најубав и најпаметен. Ми се допаѓа што знаеш да го препознаеш тоа :)
Само не се заљубувај во мене, мразам коа треба да кршам срца :(

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Нема замена за Игор, иначе покасно ќе почне Сашко Коцев.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Апел да се преименува настанов во "Кринџ, фалширања, не спремни говори, претеризам на кили, circlejerk награди на популарноста."

Апел да не к.р замарате и не гледате , многу е едноставно, нема ли да ви е полесно. Ебаве дежурни критичари за све и свашта, што сте направиле вие, да сте толку добри ќе идете со идеја и ќе им дадете предлог за да биде подобро догодина, а секоја година исти муабети.

Дали е најдобро - не, дали е било подобро - да, дали имаме подобро - не.
На се и сешто македонско да се плука.

Апел да не к.р замарате и не гледате , многу е едноставно, нема ли да ви е полесно. Ебаве дежурни критичари за све и свашта, што сте направиле вие, да сте толку добри ќе идете со идеја и ќе им дадете предлог за да биде подобро догодина, а секоја година исти муабети.

Човек најдобро е да го прави она за кое има најдобар талент. Како Македонците за мрчење.
Еве јас ќе мрчам. Маја оџаклиевска уши параше и предолго беше на сцена.
Кога ќе излезат на сцена добитниците на награди изгледаат како осмоодделенец кој пука од срам кога ќе излезе на табла.

Критики забранети се кај рокетмен во Кореја. Овде тек се ослободивме од еден јарем на неподдржување на критика, ти би пак....

Абе што да ти кажувам све сме ние неослобедни се понашаме како просечен педер од ЕУ све угнетени и све без права

ме занима само дали и колку им даваат на луѓево во публика да се смеат на глупостиве? Или пак и они со Сашко се со очаен (х)умор.

Глуп е настанот.
И твојов коментар е глуп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom