Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За денес пак англичаните на голови

Лидс - Брентфорд - 1+пп
Ротерам - Донкастер - 1+пп
Филд - Довер - 1+пп

ВБА - Хадерсфилд - 1+пп
Сандреленд - Мидлзборо - 1+пп
Гримзби - Ексетер - 1+пп

Ова на помал влог
Плимут - Брадфорд - 1
Ротерам - Донкастер - Т1 2+
Викомб - Морекомб - 3+
Д&Р - Честер - ГГ3+

На првото Филд која заврши 3-1 второ на второто Вба која заврши 1-2 ....

Другото ливче уште Ротерам уште 7 минути продолжение има кој знае што се има случено таму.

Едит:93гол и 110 минута пенал местеле ли што ли правеле кој ги ебе има пак за уплата :D

Последно уредено:
За утре ги даваат слепциве наши против Словенија кошарка да тепаат со 16 што според мене тешко би одело плус без Хендрикс а против словенците на гости кога тепавме беше најефикасен . Во гости ги тепавме 8 разлика па не ми се верува да ги тепаат повеќе од 15 разлика .

За утре ги даваат слепциве наши против Словенија кошарка да тепаат со 16 што според мене тешко би одело плус без Хендрикс а против словенците на гости кога тепавме беше најефикасен . Во гости ги тепавме 8 разлика па не ми се верува да ги тепаат повеќе од 15 разлика .
Slovacka ne Slovenija :cujte:

Single
Warriors - Oklahoma 237.5+
Koef 2.70

Ovaa margina moze da ja prefrat bez problem, sekoja cetvrtina ke odi 60+ poeni spored mene.
Interesna ke e za gledanje:kafence:

Хендрикс е во составот за утре ќе игра изгледа а колкава минутажа ќе има незнам.

Далеку е недела ама страшно сум изненаден од 1.9 коефициентот за победа на Лацио против неписмените Сасуоло во гости. Не верував дека ќе оди повеќе од 1.6-1.7 максимум.

Лацио малку падна во формата факт е тоа, ама сепак ги добија последните два меча и се растеретија. Имобиле влезе пак во шема, се разиграа доста добро. Тоа што играа во четвртокот тешко дека би играло некоја голема улога против опонент како Сасуоло. Најсериозно дечките не знаат кај тераат сезонава, 15 дадени голови се на се, очајни е мал збор за нив. Така да од мене предлог без дилеми Сасуоло-Лацио 2ка за викендов.
Подобро Т2 2+

Шо е финтата со 1.60 коеф на Лајпциг против последните испаднати Келн? Ми смрди нешто утакмицата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom